DNS kullanıp tarayıcı üzerinden giriş sağlayabiliyorum, ancak uygulamayı kurduktan sonra Update failed retrying in 30 seconds yazılı başlangıç ekranında takılı kalıyor. Birkaç defa silip tekrar kurdum ancak düzelmiyor. Tam olarak ne yapmama gerek?
Vatan hayini fetocu.(!)DNS kullanıp tarayıcı üzerinden giriş sağlayabiliyorum, ancak uygulamayı kurduktan sonra Update failed retrying in 30 seconds yazılı başlangıç ekranında takılı kalıyor. Birkaç defa silip tekrar kurdum ancak düzelmiyor. Tam olarak ne yapmama gerek?
DNS kullanıp tarayıcı üzerinden giriş sağlayabiliyorum, ancak uygulamayı kurduktan sonra Update failed retrying in 30 seconds yazılı başlangıç ekranında takılı kalıyor. Birkaç defa silip tekrar kurdum ancak düzelmiyor. Tam olarak ne yapmama gerek?
Hocam DNS ile girmek zor GoodbyeDPI ile deneyin.
Buradan indireceğiniz hepsini masaüstüne klasör olarak çıkartın ve turkey_dns_redir olanı açın ve Discord'u açın.![]()
Releases · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Hocam merak etmeyin internet hızınızfs ve bilgisayarınızda bir yavaşlama olmayacak. Görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz.Bunu kurdum şimdi çalıştı amam bilgisayar ama herhangi bir zararı yoktur değil mi bunun? Herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Yani PC'de tam olarak neyi değişitiyor tam anlamadım internet hızımda bir yavaşlama olmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.