DNS kullanımına rağmen Discord ve Roblox açılmıyor

Mert481

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirtiğim üzere DNS kullanmama rağmen Roblox ve Discord açılmıyor Roblox kapandığı zaman WARP kullanıp girebiliyordum. Hala girebiliyorum fakat bir oyun yüklenene kadar 5 dk falan geçiyor. Çok yavaş Discord, hiç açılmıyor. WARP'ı kapatıp 1.1.1.1 1.0.0.1 ile IPv4'e giriş yapıp denedim. Yine aynı Superonline Wi-Fi 6 kullanıyorum IPv6 kısmına da bir şey yapmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline'da WARP kullanilamiyor, ProtonVPN kullanin hizli ve sikintisiz. Bende denedim DNS falan da bende yapamadim, kisitli galiba.

Superonline'da WARP kullanilamiyor, ProtonVPN kullanin hizli ve sikintisiz. Bende denedim DNS falan da bende yapamadim, kisitli galiba.

Teşekkür ederim hocam hemen dönüş yapamadım ceza yemiştim 1 saat 1 de Roblox VPN ile girenleri banlayabiliyor diyenler var. Doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle bir şey duymadim, sanmiyorum. Belki calinti bildirimi ile olabilir. Sonucta adresler, IP'ler farkli.

Şu videoda demişti o yüzden sordum bir de neden dislike attınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı