U Ugur baldaban Ziyaretçi 1 Kasım 2014 #1 Bilgisayarda yeni word belgesi oluşturdugumda açılıyor fakat internetten yazılı sorusu filan indirdigimde açılmıyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
Bilgisayarda yeni word belgesi oluşturdugumda açılıyor fakat internetten yazılı sorusu filan indirdigimde açılmıyor, ne yapmalıyım?
LeaderTR Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 108 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği Öğrencisi 1 Kasım 2014 #2 Dosya'ya sağ tıklayıp Word Belgesiyle açmayı dene ? Düzenleme: Olmama gibi bir ihtimal olursa şu Word Viewer'ı dene. Download Word Viewer from Official Microsoft Download Center Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
Dosya'ya sağ tıklayıp Word Belgesiyle açmayı dene ? Düzenleme: Olmama gibi bir ihtimal olursa şu Word Viewer'ı dene. Download Word Viewer from Official Microsoft Download Center
U Ugur baldaban Ziyaretçi 1 Kasım 2014 #3 Word bulamadım wordpad ile aç dedim orda da microsoft word ile açıldı, fakat böyle resim çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
LeaderTR Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 108 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisliği Öğrencisi 1 Kasım 2014 #4 Yorumu düzenlemiştim. Word Viewer'ı dene bir de. Olacak mı bakalım Düzenleme: Word'u bulamadım dediğinizi okumadım nedense, özür dilerim.. kornoloji vermiş cevabı Son düzenleme: 1 Kasım 2014
Yorumu düzenlemiştim. Word Viewer'ı dene bir de. Olacak mı bakalım Düzenleme: Word'u bulamadım dediğinizi okumadım nedense, özür dilerim.. kornoloji vermiş cevabı
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #5 Birlikte aç dediktan sonra Gözat'a tıklayıp Office'in kurulu olduğu klasörden Word'ü bulabilirsin. Açılan pencerede listeye ekleyecektir. Kurulu olduğu yeri bilmiyorsan Word'e sağ tıklayıp dosya "konumunu aç" diyebilirsin.
Birlikte aç dediktan sonra Gözat'a tıklayıp Office'in kurulu olduğu klasörden Word'ü bulabilirsin. Açılan pencerede listeye ekleyecektir. Kurulu olduğu yeri bilmiyorsan Word'e sağ tıklayıp dosya "konumunu aç" diyebilirsin.
U Ugur baldaban Ziyaretçi 1 Kasım 2014 #6 Free opener ile açıyorum fakat kornoloji senin dediğin olmuyor.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #7 Olmuyor mu? Açılmıyor mu? İşletim sistemin nedir? Hangi Office sürümünü kullanıyorsun? 2003, 2007, 2010 vs.
Olmuyor mu? Açılmıyor mu? İşletim sistemin nedir? Hangi Office sürümünü kullanıyorsun? 2003, 2007, 2010 vs.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 2 Kasım 2014 #8 LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı » LibreOffice Apache OpenOffice İndirmeleri - Resmi Sitesi