Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doctor Who hikayesi 1900 bilmem kaçlı yıllardan geliyor. Ayrıca izlemediğiniz her şey sizin için yeni olacağından geç kalmış bir durumunuz yok. 2005'de yayınlanmaya başlayan ilk bölümden başlarsanız zaten hikayeyi o günden bugüne toparlarsınız. Bir süre sonra Spin Offlarını da bulmaya başlarsınız.
Diziye başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Bak mesela ben Jenna Coleman'ı beğendiğim için sadece onun oynadığı bölümleri izledim. Buna rağmen gayet de zevk alarak izledim. Zaten sadece birini beğendiğim için o kadar süre sevmediğim bir şeyi izleyemem. Ama fazlasıyla uzun olması beni tamamını izlememem için uzakta tutan belki de tek şey. Yeteri kadar sabırlıysan başlamaman için hiçbir sebep yok.
Baştan başlayarak izlemenizi tavsiye ederim, belki spoiler olacak ama Doctor rolünü canlandıran oyuncuya alışıp, yenisi geldiğinde nefret edip, oyunculukları ile sizi nasıl adapte ettiklerini deneyimleyin.