Dodi Repack The Amazing Spider-Man 2 Nasıl İndirilir?

esotbabadsa

Centipat
Daha fazla  
The Amazing Spider-Man 2 oyununu Dodi Repack'den indireceğim ama indirme linkine tıklıyorum 50 tane reklam var, reklamları geçince oyunu nereden indreceğimi vs. bilmiyorum. Dodi repackden oyun nasıl indiririm? Bir dosya geldi "1111111111ttttttttdddddd. Torrent" diye onu mu kurmalıyım? Ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Torrent linkine girin, indirme bağlantısı oluşturun vs. ona tıklayın, sonra açılan siteye gitmeyin yine aynı yere gelin yine tıklayın sonra yine aynısı yapın, en son indire basınca torrent dosyası inmeye başlayacak. İsimleri öyle karışık olur ona takılma.

@Xeplays Doğru söylüyorsunuz, ben Spiderman 2 yi indiriyor zannettim. Amazing olanmış. Dosya boyutu çok küçük direkt onedrive dan indirebilir. Link bozuksa torrenti denersin.

@Xeplays Olabilir, o zaman torrentten denesin arkadaş.

Son düzenleme:
1735072420613.png
hocam onedrive'e tıklayın geçin sonra linki. Reis hatta geçiyim atıyım sana linki. Sanırım link patlak hocam .D

@Xeplays Doğru söylüyorsunuz, ben Spiderman 2 yi indiriyor zannettim. Amazing olanmış. Dosya boyutu çok küçük direkt onedrive dan indirebilir. Link bozuksa torrenti denersin.
Hocam sanırım torrent indirmesi lazım link patlak veya benim av engelliyor siteyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı