Dönüp dönüp izlediğiniz dizi var mı?

TWD'yi 3 kere baştan bitirdim fear TWD'yi 2 kere izledim. Ah be dale yediler senin gibi iyi bir adamı 🙁

Hocam TWD 7. sezondan sonra hiç sarmadı beni çok zorladım. Fear da aynı 3. sezonda saldım. Normal de tema olarak konu olarak çok iyi diziler ama bir süre sonra çok bozdular çekemedim.

Kurtlar Vadisi'ne başlayacağım. Onun harici Kuzey Yıldızı İlk Aşk var. Sıkılmadan izleyebilirim.

400 bölümü + 3 filmi izledim. Pusuya bence girmeden 1-97 bölüm süper.

Yabancı dizi derseniz Prison Break olsun The Walking Dead olsun Breaking Bad gibi dizileri izlemediysen izleyebilirsin çok sürükleyici hele hele The Walking Dead'i tek oturuşta 1 sezonunu bitirebilirsin. (1 sezon 16 bölüm)

Hocam çok fazla yabancı dizi izliyorum zaten ama hiçbirini açıp 2. kez izleyesim gelmez.

Friends izlemeyi düşünüyorum. Himym'dan sonra biraz eski hissettiriyor ama şans vermek istiyorum. The Office çok beğenmedim ya beni güldüremiyor.
Ben de ilk Himym izlemiştim hatta hemen ardından 2 kere daha izledim. Sonra Friends izledim gülme efekti, eskiliği vs. hoşuma gitmemişti ilk başta bir iki kere yeniden başladım ama izledikçe alıştım. Himym'ı tekrar izleyemiyorum çünkü çok yapmacık geliyor Friendsten sonra. Şans verirseniz çok keyif alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı