Dönüştürücüsüz çift monitör yapılır mı?

Makaleler
1
Bende AOC'un hem DP hem HDMI hem VGA girişi bulunan bir monitörü var. 1 adet eski kasam 1 adet de monitörüm var. Şu anki ekran kartım RX 570 ve VGA çıkışı bulunmuyor. Eski monitörümde sadece VGA girişi var. Benim eski kasamdaki R7 240'ı yeni kasama takarsam RX 570 ile beraber R7 240'dan da görüntü alabilir miyim?

Yani bilgisayara 2 ekran kartı takıp o şekilde mi yapmaya çalışacaksın? 1 monitör 1 ekran kartına olacak şekilde?

Bende AOC'un hem DP hem HDMI hem VGA girişi bulunan bir monitörü var. 1 adet eski kasam 1 adet de monitörüm var. Şu anki ekran kartım RX 570 ve VGA çıkışı bulunmuyor. Eski monitörümde sadece VGA girişi var. Benim eski kasamdaki R7 240'ı yeni kasama takarsam RX 570 ile beraber R7 240'dan da görüntü alabilir miyim?
İki ekran kartını takarak ikisinden de görüntü alamazsınız. Hiçbir bilgisayarda bu mümkün değildir. 2 ekran kartının aynı anda çalışması için ikisininde aynı model olması gerekmektedir. (Laptoplardaki masaüstü için Intel oyun için Nvidia gibi durumlar hariçtir.) Dönüştürücü kullanmanız gerekmektedir ancak analog sinyal olmadığı için çalışmama ihtimali vardır.

Eğer portlar arasında geçiş yapabiliyorsanız olur evet ama yapamıyorsanız switcher şart olabilir.

İki ekran kartını takarak ikisinden de görüntü alamazsınız. Hiçbir bilgisayarda bu mümkün değildir. 2 ekran kartının aynı anda çalışması için ikisinin de aynı model olması gerekmektedir. (laptoplardaki masaüstü için Intel oyun için NVIDIA gibi durumlar hariçtir.) Dönüştürücü kullanmanız gerekmektedir ancak analog sinyal olmadığı için çalışmama ihtimali vardır.

Arkadaşın demek istediği sanirim televizyonda HDMI portu değiştirir gibi değiştirip değiştiremeyeceğini soruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı