didemovski
Centipat
Daha fazla
Can Deniz Timur’un kaleme aldığı Dönüşüm İçin Koçluk, koçluğun temel prensiplerini sade ve anlaşılır bir dille anlatan, aynı zamanda kişinin kendi hayatında uygulayabileceği yöntemler sunan bir kitap. İçeriğinde; farkındalık kazanma, hedef belirleme, iletişim becerileri, potansiyeli ortaya çıkarma ve kişisel dönüşüm süreçleri ele alınıyor. Yalnızca profesyonel koçlara değil, hayatında değişim yaratmak isteyen herkese hitap eden bir rehber niteliğinde. O yüzden genç arkadaşlara mutlaka öneririm. Fiyatı da şu aralar uygun ve pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz.
Ben kitabı okurken hem kendime dair yeni farkındalıklar kazandım hem de koçluk yaklaşımının günlük hayatta ne kadar işe yaradığını gördüm. Dili akıcı ve örneklerle desteklenmiş olduğu için hiç sıkılmadan ilerledim. Bazı bölümlerde gerçekten “tam da benim yaşadığım şey” dedim ve notlar aldım. Bence sadece mesleki bir kaynak değil, kişisel yolculukta da yol gösterici bir eser. Kitaplığımda tekrar tekrar açıp bakacağım kitaplar arasına girdi, gönül rahatlığıyla öneririm. Almak veya ayrıntılarına bakmak için kitabın kaynağı: Dönüşüm için koçluk.
Ben kitabı okurken hem kendime dair yeni farkındalıklar kazandım hem de koçluk yaklaşımının günlük hayatta ne kadar işe yaradığını gördüm. Dili akıcı ve örneklerle desteklenmiş olduğu için hiç sıkılmadan ilerledim. Bazı bölümlerde gerçekten “tam da benim yaşadığım şey” dedim ve notlar aldım. Bence sadece mesleki bir kaynak değil, kişisel yolculukta da yol gösterici bir eser. Kitaplığımda tekrar tekrar açıp bakacağım kitaplar arasına girdi, gönül rahatlığıyla öneririm. Almak veya ayrıntılarına bakmak için kitabın kaynağı: Dönüşüm için koçluk.