Döviz alım satım işlemleri dijital olarak nasıl yapılır?

sercansolmaz80

Kilopat
Katılım
27 Aralık 2015
Mesajlar
119
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, kendi çapımda döviz alım satımı yaparak kâr elde etmek istiyorum. Bunun için en uygun ve güvenli yer neresidir? Örneğin iş bankasında akşam 6'dan sonra alım satım arasında yüksek farklar oluyor. Ayrıca dolar satın aldığınız zaman %0.2'lik bir komisyon kesiyor. Bu farkların akşam saati dahil az olduğu, komisyonun daha düşük olduğu güvenli yerler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat coin olayını hiç bilmiyorum. Benim amacım dolar ve euro üzerindeki kur farklarından kâr elde etmek. Sanırım bu işi sadece bankalar üzerinden yapabiliceğim.
 
@sercansolmaz80
Bankanın uygulamasını indirip oradan alabilirsin. Banka varken insan, neden saçma sitelerde dolanır hiç anlamıyorum.
Yanıtın için teşekkürler. Bende banka üzerinden almayı uygun görüyorum. Ama sıkıntım şu ki akşam saat 6 dan sonra banka kurları kapanıyor ve alım satım kurları arasında ciddi farklar oluyor. Henüz yeni olduğum için başka yerlerde de böyle mi bilmiyorum. Amacım diğer platformlarda işlem yapmayı öğrenmek.
 
Yanıtın için teşekkürler. Bende banka üzerinden almayı uygun görüyorum. Ama sıkıntım şu ki akşam saat 6'dan sonra banka kurları kapanıyor ve alım satım kurları arasında ciddi farklar oluyor. Henüz yeni olduğum için başka yerlerde de böyle mi bilmiyorum. Amacım diğer platformlarda işlem yapmayı öğrenmek.

Dostum buldun mu uygun bir yer? Ben de aynı tarzda bir şey arıyorum
 
Dostum buldun mu uygun bir yer? Ben de aynı tarzda bir şey arıyorum
Malesef dostum. Ben İş Bankası üzerinden alım satım yapıyordum. Malum oynak ve kararsız kurlar yüzünden yaklaşık 2 ay kadardır alım satım yapmıyorum. Ama illaki yapmak istiyorsan İş Bankasını kullanabilirsin. İşlemler hızlı bir şekilde oluyor ve sadece alırken %0.2 komisyon oluyor( 1000 TL de 2 TL). Satarken güncel kurdan tüm paranı vadesiz hesabına kesintisiz aktarıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı