techno7313
Kilopat
Enpara hesabımda yaklaşık 4 bin dolar var devletin veya bankanın bu paraya bloke koyma ihtimali var mı acaba? Sermaye kontrolü önlemi olarak böyle bir şey mümkün mü fizikiye geçmek mi gerekiyor?
Yasa var mı bilmiyorum ama içiniz rahat değilse çekebilirsiniz. Tabii banka bunu size dolar olarak verir mi bilmem. Değerleyip TL olarak verebilir onu da yeniden döviz bürosunda dolar yaptırmak kayıba uğratabilir.
En net bilgi için müşteri hizmetlerine yazabilirsin devletin böyle bir hakkı var mı diye.
Sordum az önce yasal bir gerekçe ile el koyulabilir sadece dedi bu ne demek pek anlamadım ama.
Yasal olarak buna hakkı var demek. Kolay kolay bunu yapacağını sanmam ama isterse yapar diyebiliriz.Sordum az önce yasal bir gerekçe ile el koyulabilir sadece dedi bu ne demek pek anlamadım ama.
Yasal olarak mı? Yasa dediğin şey şu anda bir adamın ağzından ne çıkarsa o.Yasal olarak buna hakkı var demek.
Yasal olarak mı? Yasa dediğin şey şu anda bir adamın ağzından ne çıkarsa o.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.