Dövize Sermaye kontrolü mümkün mü ?

@techno7313 Geçmişte yapılmışlığı var bazı ülkeler tarafından, bu tek adam rejiminde de yapılmaması için hiçbir neden yok. Umurlarında değil serbest piyasa, enflasyon ve alım gücü. Ne yaparlarsa yapsınlar o koltuklardan gitmeyeceklerinden çok eminler. Kafalarına göre blokaj koyarlar, kimse de bir şey yapamaz, işin sonunda "Venezuela olur muyuz?" sorusuna gülüp geçenleri linç ederiz burada.

Nakite dönüştürmek de çok faydalı olmayacak, çok ağır döviz kontrolü hatta yasağı getirebilirler. Bu defa yasa dışı olarak riskli karaborsa piyasasına gitmek gerekecek, 3 kuruşa satacaksın eninde sonunda.
Bu bir tık korkuttu. Bunu yapacak kadar çılgın mı diye düşünüyorum bu mesajı yazdığınızdan beri. Tam da dolar alacaktım şimdi. Siz olsanız ne yapardınız? 🤔

USDT coin almanız gerekiyor
1637674482287.png

Yanlış mı yapıyorum acaba ? USDT yaptığımda tetherusd çıkıyor onun için de diğer kripto ağları çıkıyor.

Bunu denediniz mi?

Ben binance.com kullanıyordum BinanceTR değil. Buraya BinanceTR ile giriş yapmamı istiyor Binance ile bağlan butonu da oturum açma hatası veriyor BinanceTR hesabı mı olması lazım bunun için? Bir de komisyon alınıyor mu yüksek Swift ücreti vb?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı