techno7313
Kilopat
Bu parayı Binance'ye aktarabilir miyim daha güvenli olur mu?
Bu bir tık korkuttu. Bunu yapacak kadar çılgın mı diye düşünüyorum bu mesajı yazdığınızdan beri. Tam da dolar alacaktım şimdi. Siz olsanız ne yapardınız?@techno7313 Geçmişte yapılmışlığı var bazı ülkeler tarafından, bu tek adam rejiminde de yapılmaması için hiçbir neden yok. Umurlarında değil serbest piyasa, enflasyon ve alım gücü. Ne yaparlarsa yapsınlar o koltuklardan gitmeyeceklerinden çok eminler. Kafalarına göre blokaj koyarlar, kimse de bir şey yapamaz, işin sonunda "Venezuela olur muyuz?" sorusuna gülüp geçenleri linç ederiz burada.
Nakite dönüştürmek de çok faydalı olmayacak, çok ağır döviz kontrolü hatta yasağı getirebilirler. Bu defa yasa dışı olarak riskli karaborsa piyasasına gitmek gerekecek, 3 kuruşa satacaksın eninde sonunda.
Bu parayı Binance'ye aktarabilir miyim daha güvenli olur mu?
Aktarabilirsiniz, daha güvenli olur.
Nasıl yapabilirim acaba bu konu da hiç bilgim yok Binance hesabımı ödeme almak için açmıştım sadece?
Sence daha ne kadar çılgın olması gerekiyorBu bir tık korkuttu. Bunu yapacak kadar çılgın mı diye düşünüyorum bu mesajı yazdığınızdan beri. Tam da dolar alacaktım şimdi. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
USDT coin almanız gerekiyor
Eki Görüntüle 1223801
Yanlış mı yapıyorum acaba? USDT yaptığımda tetherusd çıkıyor onun için de diğer kripto ağları çıkıyor.
Bunu denediniz mi?16.911 | USDTTRY | Buy USDT | Binance TR
Güvenilir ve Kullanıcı Dostu Kriptopara Platformu. Banka transferi ile Türk Lirası yatır. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer kriptoparaları kolayca satın al.www.trbinance.com
Benim gelirim direkt döviz, yapabileceğim bir şey yok.Bu bir tık korkuttu. Bunu yapacak kadar çılgın mı diye düşünüyorum bu mesajı yazdığınızdan beri. Tam da dolar alacaktım şimdi. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.