Dövme yaptırdım ama pişmanım

Hemen pes etmeyin hocam, konuyla ilgili pek bilgim yok ama sildirdiğinizde iz vs. kalıyor mu, veya ne bileyim bir resmi kayıt oluyor mu sen dövme yaptırdığın zaman? Eğer bunlar yoksa neden asker olamayasın nereden anlayacaklar dövme yaptırdıklarını diye düşünüyorum. Yine de ilgili kişilere sorarak araştırsan iyi olur, bilgim yok bu konuda.

Hocam bir yere kayıt edilmiyor fakat sildirince kaydoluyor diye biliyorum.

Bende vücudu tamamen kaplatmayı düşünüyorum ama havacılıkta işe girmede sıkıntı olabileceği için kendimi dizginliyorum.

Hocam bence ilk işi kesinleştir pişmanlık yaşama.

Hocam genel olarak olabiliyorsunuz ama kesin bir bilgi yok değişebiliyor.

Araştıracağım hocam.

Sildir iz kalırsa yara izi dersin. Zaten 2 cm'miş anlaşılmaz.

İz kalacağını sanmıyorum 2 santimin.

Ben dahil bir çok arkadaşım dövme yaptırmak isteyen herkese bu uyarılarda bulunuyoruz. "Bak pişman olursun, çocukluk hevesi, ileride karşına çıkar vs." ancak genelde dinlenilmiyor o anki hormonlarla. Sonrası hüsran oluyor.

Sildirmeyi deneyin, hiç iz kalmazsa askerlik için engel olmaz.

Ben dahil birçok arkadaşım dövme yaptırmak isteyen herkese bu uyarılarda bulunuyoruz. "bak pişman olursun, çocukluk hevesi, ileride karşına çıkar vs." ancak genelde dinlenilmiyor o anki hormonlarla. Sonrası hüsran oluyor.

Sildirmeyi deneyin, hiç iz kalmazsa askerlik için engel olmaz.

Aynen öyle hocam teşekkür ederim.

Kalıcı diye bu yüzden hiçbir zaman yaptırmayı düşünmedim. Ancak iz kalmadan silebilen yerler varmış. İyi araştırma yap. Askerlik konusuna gelecek olursak; dövme yüzünde veya bariz görünen bir yerinde değilse problem değil. Bileğinin yukarısında 5-6 cm kadar dövme gördüğüm astsubaylar vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı