G
GlorfindeI
Ziyaretçi
Sizin malum kesimden bir farkınız yok asıl insanlara zarar vereceğini bile bile sırf kendiniz kullanıyorsunuz ve sempati duyuyorsunuz diye kör topal ekran kartını millete öneriyorsunuz. Bak bir karta eğer verimli kullanabilmek için müdahale ediliyorsa editlemek, undervolt yapmak, ek soğutma çözümleri aramak, yeni sürücüleri düzgün çalıştıramadığı için eski sürücüler aramak gibi... Eğer bu şekilde yöntemlere başvuruluyorsa bu ürün başarısızdır güzel kardeşim. Sen undervolt yapıp kartı stabil etmiş olabilirsin. Yahu alan adam undeevoltun ne demek olduğunu bile bilmiyor olabilir. Adam belki sıcaklığını bile ölçmeyecek kartın. Sen bunları göz ardı edip RX570-580 gibi dert kaynağı kartları GTX1060 6GB'a dahi tercih edilmesini söylüyorsun. Adam alacak GTX1060 6GB kartını sıcaklığını ölçme ihtiyacı bile duymayacak. E bu durumda sen zarar ziyan ettiriyorsun insanları göz göre göre. Her Rx570-580 arızasına ben girip yardımcı olmaya çalışıyorum sen piyasada yoksun. Bende senin böyle bir başlık açmana şaşırdım şahsen.O kendini iyi bilir, size değildi.