Ben sana devletin her yaptığına doğru mu dedim ? Sadece size söylemek istediğim artık sadece sağ veya sol görüşlü olarak bakmayı bırakın. Doğruyu yanlışı ayırt edin. Her yanlışı Cumhurbaşkanına veya partiye yüklemeyin devletin içinde sağ veya sol görüşlü de var. Doğal gaz zammını tasvip etmiyorum ama zammı tasvip etmediğim için devleti suçlayamam kurumun hatasıdır. Esas konuya gelirsek siz benim attığım yorumu haklı veya haksız bulamadınız beni tatmin edecek herhangi bir yorum yazamıyorsunuz. Eğer yanlışsam bana kanıtları ile gösterirsiniz. CHP Mustafa Kemal Atatürk kurduğu için destekliyorsanız gerçekten siyasetten anlamıyorsunuz demektir. Mustafa Kemal Atatürk kurdu fakat parti o zaman devlet ve halk yandaşıydı. Şimdi bazıları bana çomar diyebilir benim umurumda değil ben doğru bulduğum yolu sonuna kadar savunurum. Bu arada kanıtsız ve bilmeden konuşmayın ben bilmediğim konu bilmiyorum diyebiliyorum en azından. Şuraya Yunuz Özyavuzun güzel bir sözünü bırakayım. "bilmeden konuşmak aptallık değil de ne ki peki''
Sözde sizin ilkeleriniz insanların fikirlerine saygı göstermek. Herhangi bir insan yanlış şıkkı seçse dahi kimsenin o insanı sözle veya fiziksel olarak yargılama hakkı yok. Halk bu yönetimi demokrasi ile seçti ve halen daha bu yönetimi istiyor ise denecek bir söz yoktur. Bana kalkıp demokrasiden bahsedenler halka çomar diyor. 1980-1990 yıllara kadar CHP vardı. Halk kalkıp CHP`ye veren oy verene küfür etti mi sadece yönetimde yanlış bulduklarını dile getirdi. Siz burada açıkça halkın özgürlüğüne ve fikrine kelepçe vurmak istiyorsunuz. Ben tartışma çıkarmak istemiyorum sadece doğruları söylemek istiyorum.