Doğduğum ülkeyi sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçi boş kasecik tanımı tam sana göre yapılmış. Herkesten kendini üstte görüyorsun ve sana göre diğer insanlar ahmak ama ne hikmetse sen onlardan daha zekisin. Sana göre ahmak olan insanlar şu an bir şeyin ucundan tutup hayatını ilerletmeye çalışırken senin yapabildiğin tek şey mız mızlanarak hayatından şikayetçi olman. Kimseye dinsiz olduğunu açıklamak zorunda değilsin ya da birisi sana sorduğunda "kanka ben inanmiyorum ya" yapmak zorunda da değilsin. Yolda geçen hiçbir insan piercingi olan birine "ya kanka gay mısın top musun sen bunlar ne" diye bir cümle de kurmaz. Böyle insanlarla aynı ortamda bulunman da senin sorunun. Ailenin bile seni boş vermesini artık normal karşılıyorum. Umutsuzluktan ibaretsin ve bunu düzeltmeye karşı hiçbir çaban yok ve bu durumda biri seninle neden zamanını kaybetsin ki? Tek bildiğin Avrupa da Avrupa. Sen İsviçre'yi Amerika'yı falan bırak kendi şehirini bile terk edemezsin boş yere hayal kurma.

Zaten kendim için bir zaman var bu ülkeden kurtulamazsam fişimi erken çekeceğim onun dışında konuyu iyice anladıktan sonra bana yazmak istersen tekrar tartışırız.

Emeğine sağlık hocam, diğer çabalayanların da. İyi geceler herkese.
İyi geceler hocam iyi uykular size.

Zaten kendim için bir zaman var bu ülkeden kurtulamazsam fişimi erken çekeceğim onun dışında konuyu iyice anladıktan sonra bana yazmak istersen tekrar tartışırız.
Ben ne dedim ama? Dedim demi manik depresif bozukluğu dedim, 2-3 seneye ne olacağını herkes şimdiden anladı dedim.

Fişimi çekeceğim derken? 1/4'ümü yediler derken kalan 3/4 üde senmi bitireceksin? Haksızlık olur bak.

Ağır bir şekilde psikiyatristmi psikologmu ne varsa gitmenizi öneririm lütfen.

Ben ne dedim ama? Dedim değil mi manik depresif bozukluğu dedim, 2-3 seneye ne olacağını herkes şimdiden anladım dedim.

Bunun sebebi bu toplum bu kadar basit din "baskısısın olduğu" arkadaşlığın olmadığı ve paranın değersiz olduğu bir ülkeden ne beklersin.

Tamam ya bu dediğim kıvamdaymış gerçekten de seni düzeltemeyeceğiz gibi duruyor eğer dediklerimizi dinlemeyeceksen. Burada bak kaç kişiyiz sana çaremiz dokunsun diye yırtıyoruz kendimiz.

Herkese iyi geceler. En iyi geceler sizlerin olsun hocalarım.
İyi geceler iyi uykular

10dk ya Saat 2 olacak bulunduğumuz ortama bak kendimizi paralıyoruz gece gece cidden. Keşke bir kereliğine de olsa dinlese arkadaş.
Herkese iyi geceler. En iyi geceler sizlerin olsun hocalarım.

Ben ne dedim ama? Dedim demi manik depresif bozukluğu dedim, 2-3 seneye ne olacağını herkes şimdiden anladı dedim.
Hepinize iyi geceler ve iyi uykular.

Bunun sebebi bu toplum bu kadar basit din "baskısısın olduğu" arkadaşlığın olmadığı ve paranın değersiz olduğu bir ülkeden ne beklersin.
Sanada iyi geceler depresif adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı