Doğmadan önce tek bir dilek hakkı verilse ne seçerdiniz?

Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
1.068
Makaleler
4
Çözümler
1
Selam, Doğmadan önce tek 1 dilek hakkınız var istediğiniz şeyi diledikten sonra doğduğunuz da gerçekleşecek. Ne dilerdiniz?

Edit: Grönland da doğmayı dilerdim. Grönland'da yaşayan nüfus 57.500 civarındadır. Nüfusun büyük kesimi batı kıyısındaki küçük kasabalarda yaşar. Grönland'ın buzullarla kaplı orta kesimlerinde insan yaşamaz. Ülkenin temel geçim kaynağı avcılık ve balıkçılıktır. Ülke toprakları çoğunlukla buzullarla kaplı olduğundan tarıma elverişsizdir. Sadece güneyinde küçük bir alanda patates ekilir. Tarım ürünleri çoğunlukla Danimarka'dan getirilir ve fiyatları Danimarka'ya göre pahalıdır. Genellikle en ucuz ürünler alkollü içeceklerdir. Ülkede su buzdağlarında elde edilir. Onun dışında tabiî su kaynakları yok denecek kadar azdır. Dolayısıyla suyun da büyük kısmı Danimarka'dan getirilir. Ortalama sıcaklığın -7 ⁰C olmasına karşın iklim kuru ve güneşlidir. Kışlar soğuktur ve buzlu bölgelerde sıcaklık yazın bile donma noktasının altında kalır. Danimarka'nın özerk bölgesi olan Grönland'ın yerli Kalaallisut dilindeki adı Kalaallit Nunaat'dır.
 
Doğduğumda gerçekleşecekse ve ben doğmamayı istersem ne olacak?

Dünyayı es geçip direkt olarak cennete gitmek isterdim.
 
Selam, doğmadan önce tek 1 dilek hakkınız var istediğiniz şeyi diledikten sonra doğduğunuz da gerçekleşecek. Ne dilerdiniz?

Edit: Grönland da doğmayı dilerdim. Grönland'da yaşayan nüfus 57.500 civarındadır. Nüfusun büyük kesimi batı kıyısındaki küçük kasabalarda yaşar. Grönland'ın buzullarla kaplı orta kesimlerinde insan yaşamaz. Ülkenin temel geçim kaynağı avcılık ve balıkçılıktır. Ülke toprakları çoğunlukla buzullarla kaplı olduğundan tarıma elverişsizdir. Sadece güneyinde küçük bir alanda patates ekilir. Tarım ürünleri çoğunlukla Danimarka'dan getirilir ve fiyatları Danimarka'ya göre pahalıdır. Genellikle en ucuz ürünler alkollü içeceklerdir. Ülkede su buzdağlarında elde edilir. Onun dışında tabiî su kaynakları yok denecek kadar azdır. Dolayısıyla suyun da büyük kısmı Danimarka'dan getirilir. Ortalama sıcaklığın -7 ⁰c olmasına karşın iklim kuru ve güneşlidir. Kışlar soğuktur ve buzlu bölgelerde sıcaklık yazın bile donma noktasının altında kalır. Danimarka'nın özerk bölgesi olan Grönland'ın yerli Kalaallisut dilindeki adı kalaallit nunaat'dır.

Tanrı olmayı.
 
Tüm insanların birlik ve beraberlik içerisinde olmasını dilerdim. Bu dünyanın güzelliklerini yaşamak varken insanların birbiriyle savaşması kadar saçma sapan birşey olamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı