sanana Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Epic Games "doğrulanıyor ekranında" uzun bir süredir duruyor.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Görev Yöneticisi'nden Epic Games'i kapatıp tekrardan uygulamaya girip deneyin. Eğer olmazsa webden giriş yapmayı deneyin.
Görev Yöneticisi'nden Epic Games'i kapatıp tekrardan uygulamaya girip deneyin. Eğer olmazsa webden giriş yapmayı deneyin.
sanana Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 gorko dedi: Görev Yöneticisi'nden Epic Games'i kapatıp tekrardan uygulamaya girip deneyin. Eğer olmazsa webden giriş yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı yüzdeye tekrar gelip yeniden yavaşladı.(ilk başlarda 140 ile okurken şu anda 2 yada 3 mb arası okuma yapıyor)
gorko dedi: Görev Yöneticisi'nden Epic Games'i kapatıp tekrardan uygulamaya girip deneyin. Eğer olmazsa webden giriş yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı yüzdeye tekrar gelip yeniden yavaşladı.(ilk başlarda 140 ile okurken şu anda 2 yada 3 mb arası okuma yapıyor)
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 sanana dedi: Aynı yüzdeye tekrar gelip yeniden yavaşladı.(ilk başlarda 140 ile okurken şu anda 2 ya da 3 MB arası okuma yapıyor) Genişletmek için tıkla... Yeterli boş alan var değil mi hafızanızda?
sanana dedi: Aynı yüzdeye tekrar gelip yeniden yavaşladı.(ilk başlarda 140 ile okurken şu anda 2 ya da 3 MB arası okuma yapıyor) Genişletmek için tıkla... Yeterli boş alan var değil mi hafızanızda?
sanana Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 gorko dedi: Yeterli boş alan var değil mi hafızanızda? Genişletmek için tıkla... Pc yi daha yeni sıfırladım 2 tb boş alan var
gorko dedi: Yeterli boş alan var değil mi hafızanızda? Genişletmek için tıkla... Pc yi daha yeni sıfırladım 2 tb boş alan var
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #6 Anti-Virüs olarak ne kullanıyorsunuz? Kapatıp dener misiniz?
sanana Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #7 gorko dedi: Anti-Virüs olarak ne kullanıyorsunuz? Kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum
gorko dedi: Anti-Virüs olarak ne kullanıyorsunuz? Kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... kullanmıyorum