Merhabalar, ben taahhüt bittiğinde 50 Mbps lik internet paketi almak istiyorum. Sizce Doğu Anadolu'da en iyi internet servis sağlayıcısı hangisi?
Ben şu anda Elazığ şehrinde yaşıyorum. Gereken bilgiler aşağıda mevcut (altyapı desteği hat değerleri).
Şu anda ADSL kullanmaktayım.
Sizce bu değerlere bakarak 75-50 Mbps alabileceğim söylenebilir mi?
Şu anda pingim 37-38 değişiyor. Ping değerlerim yaklaşık kaça düşer.
Comnet'e ne dersiniz?
Adres ile altyapı kontrolü yapılabiliyor. ADSL'den VDSL'e geçilecekse ping düşecektir diye düşünüyorum. Ayrıca oynadığınız oyunun sunucu konumuyla da alakalı.
Ben kars ın kağızman ilçesinde 75 Mbps'lik pakette altyapı sorunundan dolayı sürekli kopukluk yaşıyordum. Arayıp hızı 50 Mbps'e sabitlettirdim. 50 Mbps'in 47 Mbps'ini ve 8 Mbps'in upload ının 7.6'sını alıyorum. Ping 24-26ms. Jitter 0ms.
Elazığ'dayım. Abdullahpaşa mahallesi TOKİ'lerdeyim. Fiber (FTTH) 100 Mbps Turk Telekom kullanıyorum. 180 TL ödüyoruz. Çok kazık. TurkNet tercih edecektik ancak daha önceden taahhütümüz vardı. TürkNet'i veya Netspeed'i bir deneyin. Taahhütsüz zaten. İstediğiniz vakit iptal edersin.
Elazığ'dayım. Abdullahpaşa mahallesi toki'lerdeyim. Fiber (FTTH) 100 Mbps Türk Telekom kullanıyorum. 180 TL ödüyoruz. Çok kazık. TurkNet tercih edecektik ancak daha önceden taahhütümüz vardı. TurkNet'i veya Netspeed'i bir deneyin. Taahhütsüz zaten. İstediğiniz vakit iptal edersin.