Doğum günümü kimse kutlamadı

25 Aralık da benim doğum günümdü ve kimse kutlamadı. Umrumda da değil çünkü ben de kimseninkini kutlamıyorum ve kimseden de böyle bir beklentim yok.
 
Sen doğum günün kutlanmadı diye üzülme, öyle başarılar elde et ki bu hayatta tüm dünya senin doğum gününü kutlasın ve vefat ettiğinde de ölüm yıl dönümünü kutlasınlar, gerçekten insanların senin doğum gününü kutlamadı diye hiç kafana takma önemli olan doğduğun gün değil doğduğun günden sonra bu hayatta neler yaptığındır.
 
Doğum günün kutlu olsun, doğum günü kutlamak kadar boş bir şey yoktur yeni yaşa giriyorsan girmişsindir buna tapmaya daha da gerek yok yani. Yaşın geliştikçe anlıyorsun zaten.
5 yıldır bende kutlamıyorum.

Türkiye'de yaşayan bir insan kendini yılda 1-2 defa değerli hissedebildiği için doğum günü'nün kutlanması önemli bir ihtiyaç. Odun gibi yaşamaya gerek yok.
 
Merhaba, biliyorum garip ama doğum günümün üstünden 4 gün geçti ama hala kimse benim doğum günümü kutlamadı. En yakın arkadaşım bile, sanki görünmezim. Ailem bile kutlamadı sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım annem gel kahvaltıya dedi her neyse yedim işte kahvaltıdan sonra zaten direkt hadi dersine bakalım dediç boğazım düğümlendi her neyse 11 gibi derse çıktım 4 gibi kalktım öğle yemeği sonra oturup televizyon izledim ve babam eve geldi akşam yemeği yedikç sonra annem yine dersine hadi sabahtan beri aylak aylak geziyorsun dedi. Garip olan da saat 7'yi ve doğum günümü kimse kutlamamıştı fakat 2 ay önce ablamın doğum gününü çok lüks bir kafede yaptılar. Büyük ablamı da evde büyük bir pastayla kutladılar. Akşam yatmadan önce iyi geceler diledim annem sen daha yatmadın mı? Kaynana dedi sonraki iki günde okula gittim çok garip çok.
Doğum günün kutlu olsun dostum.. Benim doğum günümü de kutlamadılar çok defa.
 
Türkiye'de yaşayan bir insan kendini yılda 1-2 defa değerli hissedebildiği için doğum günü'nün kutlanması önemli bir ihtiyaç. Odun gibi yaşamaya gerek yok.

Doğum gününde ki pastayı neyle alıyorsun? Odun vererek mi?
Doğum günü kutlarken bile mutlu olamıyorsun bu yüzden gereksiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı