Doğum günümü kimse kutlamadı

Benimkini de kimse kutlamıyor. Yalnızlığıma devam ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sonra yalnızlık 10 numara diye geziyor bazıları ortada.

Kabul etseniz de etmeseniz de insan sevgiye ve ilgiye muhtaç bir varlık. Herkes bunun eksikliğini hayatının bir döneminde yaşar. Arkadaş da bu şekilde yaşamis. Umarım hayatına seni özel hissettirecek kişiler girer.
 
Kimse doğum gününü kutlamak zorunda değil. Ailen seni sevmiyor belli ki. Para kazanana kadar idare edeceksin, sonra evden toz olacaksın.
 
Merhaba, biliyorum garip ama doğum günümün üstünden 4 gün geçti ama hala kimse benim doğum günümü kutlamadı. En yakın arkadaşım bile, sanki görünmezim. Ailem bile kutlamadı sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım annem gel kahvaltıya dedi her neyse yedim işte kahvaltıdan sonra zaten direkt hadi dersine bakalım dediç boğazım düğümlendi her neyse 11 gibi derse çıktım 4 gibi kalktım öğle yemeği sonra oturup televizyon izledim ve babam eve geldi akşam yemeği yedikç sonra annem yine dersine hadi sabahtan beri aylak aylak geziyorsun dedi. Garip olan da saat 7'yi ve doğum günümü kimse kutlamamıştı fakat 2 ay önce ablamın doğum gününü çok lüks bir kafede yaptılar. Büyük ablamı da evde büyük bir pastayla kutladılar. Akşam yatmadan önce iyi geceler diledim annem sen daha yatmadın mı? Kaynana dedi sonraki iki günde okula gittim çok garip çok.

Doğum günün kutlu olsun dostumm üzülme biz her zaman buradayız.
 

Geri
Yukarı