Doğum günümü kimse kutlamadı

Merhaba, biliyorum garip ama doğum günümün üstünden 4 gün geçti ama hala kimse benim doğum günümü kutlamadı. En yakın arkadaşım bile, sanki görünmezim. Ailem bile kutlamadı sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım annem gel kahvaltıya dedi her neyse yedim işte kahvaltıdan sonra zaten direkt hadi dersine bakalım dediç boğazım düğümlendi her neyse 11 gibi derse çıktım 4 gibi kalktım öğle yemeği sonra oturup televizyon izledim ve babam eve geldi akşam yemeği yedikç sonra annem yine dersine hadi sabahtan beri aylak aylak geziyorsun dedi. Garip olan da saat 7'yi ve doğum günümü kimse kutlamamıştı fakat 2 ay önce ablamın doğum gününü çok lüks bir kafede yaptılar. Büyük ablamı da evde büyük bir pastayla kutladılar. Akşam yatmadan önce iyi geceler diledim annem sen daha yatmadın mı? Kaynana dedi sonraki iki günde okula gittim çok garip çok.

Sen derslerine odaklan kariyer planını yap hayallerinin peşinden koş. İleride doğum günlerini kutlayacak bir sürü arkadaşın olur merak etme. Doğum günün kutlu olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyor arada böyle şeyler. Gerçi bende kimseninkini kutlamam. Benimki de kutlanmasa da olur kafasındayım. Yine de doğum gününüz kutlu olsun hocam. :kalp:
 
İyi ki doğdun kardeşim! Bırak onu bunu. İnsanlara bel bağlama. Sen kendine odaklan. Yine de kin tutma. Çevreni iyi insanlarla doldur.
 

Geri
Yukarı