Doğum gününde ne yapılır?

Siyun

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün doğum günüm. 18'e girdim de doğum günlerinizde naparsınız söyler misiniz? Alakasız merak ettim başkaları nasıl geçiriyor. Hem az YKS stresimi atayım (okula 1 yıl erken başladım, sınava 2.'ye giriyorum mezun xd).

14 yaşına gireceğim bende lgs'ye gireceğim bu sene doğum günümde az kaldı yaklaştı gerçekten bak bu yaşta olduğum halde dostum 2-3 yıldır kutlamak bile istemiyorum aile arasında kutlayıp geçiyoruz arkadaşlarınla takıl veya oyuna para falan yatır istediğin birşeyi yap.
Arkadaşlar bugün doğum günüm. 18'e girdim de doğum günlerinizde naparsınız söyler misiniz? Alakasız merak ettim başkaları nasıl geçiriyor. Hem az YKS stresimi atayım (okula 1 yıl erken başladım, sınava 2.'ye giriyorum mezun xd).

20 yasındayım bir kere dogum günüm kutlandı o da 8 yasındayken kutlanmıstı şahsen gereksiz buluyorum 2 mesaj alsam kafi.

Bir pastaneden güzel bir pasta al, evde kes 4 eşit parçaya birini öğlen, ikisini akşam, kalanını da acıktığın bir akşam/gece yersin. Bu ülkede daha iyi bir doğum günü kutlanamaz bundan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı