Doğup büyünülen yerden taşınmak

yexsta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 18 yaşındayım doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Babamın emekli olmasıyla birlikte Amasya merkeze taşınma kararı aldık ve yarın gidiyoruz. Hiç bu durumla karşılaşan oldu mu veya Amasya'da yaşayan var mı? Çevre edinebilir miyim, alışabilir miyim? Tecrübelinizi aktarırsanız çok mutlu olurum teşekkürler.

Ben Ankara'dan İstanbul'a gitmiştim zamanında ailemin işi için vallahi 1 haftada kendime çevre yapmıştım güzelinden sizi bilemem tabii

15 yaşındayım okuduğum okul şehir dışında olduğu için evden ayrılmak zorunda kaldım şuan okulun yurdunda kalıyorum .
İlk başlarda epey zorlandım ortama alışmakta ve arkadaş edinmekte fakat zamanla o ortama uyum sağlıyorsun ve arkadaşlar kendiliğinden gelmeye başlıyor (hiç dışarı çıkmayan biri değilsen)
Umarım yardımcı olabilmişimdir

15 yaşındayım okuduğum okul şehir dışında olduğu için evden ayrılmak zorunda kaldım şu an okulun yurdunda kalıyorum.
İlk başlarda epey zorlandım ortama alışmakta ve arkadaş edinmekte fakat zamanla o ortama uyum sağlıyorsun ve arkadaşlar kendiliğinden gelmeye başlıyor (hiç dışarı çıkmayan biri değilsen)
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Teşekkürler kardeşim bir nebze olsun içim rahatladı

Küçük şehirlerde insanlar ile kaynaşmak eğer toplum problemleriniz yoksa (dil uyuşmazlığı, siddetli kültürel farklar vesair) daha kolay oluyor tecrübe ile sabit. Ben kolayca alışabilirsiniz diye düşünüyorum.

Geri
Yukarı