Doktorunuza danışmadan ilaç kullanmayın

444065

Hectopat
Katılım
31 Mart 2021
Mesajlar
1.458
Çözümler
1
Screenshot_20210419-220011~2.png


Öncelikle herkese iyi forumlar. Üsteki yazıyı mutlaka okuyun. Ben kimseye ilaç tavsiyesinde bulunmam ve kimse de bulunmasın. Burada can söz konusu. Kendi başımıza aldığımız ilaçlar ölüme kadar sebep olur. İlaç dediğiniz, şampuan yahut diş macunu değil. İyileşeyim derken daha kötü olursunuz.

Korona testiniz pozitif çıktığı zaman doktor ne diyorsa onu yapın. Doktor ilacı kullan diyorsa kullanacaksınız. Doktor olmayan kişiler kendi başlarına burada bir şey söylüyor. "Korona ilacı içmeyin" diye yazıyor bazıları. Bu tarz şeyleri yazarken kırk kere düşünmek gerekir. Sağlık konusu sonuçta. Eğer doktor tavsiyesini uymazsanız sağlığınız daha kötüye gidebilir. Sözün özü kulaktan dolma bilgileri inanmayın.

Doktora gitmekten korkan kişiler var burada. Pandemiden dolayı değil, bunu biliyorum. Eğer durumunuz kötüyse, hastaysanız doktora gidin mutlaka. Burada müdahale kimse yapamaz. Doktorlar neden var?

Kendimden örnek vereyim, bundan 2 ay önce tonsillit ve farenjit hastalığı geçirdim. Boğazım şiş birkaç güne geçer dedim sürekli. Geçmedi ve daha da kötüleştim. Yemek yiyemedim bir ay boyunca doğru düzgün. Sonrasında ilaçla zar zorla iyileştim. Günde 2'şer tane antibiyotik iğnesi. 10 tane antibiyotik hapı. 1 penisilin iğnesi. Yaklaşık bir ayda iyileştim. Boğazım ağrıyor birkaç güne iyileşir demeyin benim gibi. Erkenden doktora gidin ve tedavinizi olun. Buraya yazarak iyileşmiyorsunuz.

Kendi başınıza ağır diyetler yapmayın. Spor yaparken kendinizi zorlamayın. Dengeli ve düzenli beslenin. Düzenli uyuyun. Bol bol su için.

Tekrar yazıyorum, doktora gidin, doktora gidin. Hastaysanız mutlaka gidin. Sağlık dediğiniz şey patlıcan değil. Bu yazıyı yazmamın nedeni yanlış bilgilere inanmamak ve doktorunuza danışmanız gerekeceğini yazdım. Sağlık çok önemli bir şey. Sağlık olmazsa mutlu da olamazsınız. Doktorlar olmazsa olmaz. Ben doktorum desem şimdi herkes bana inanacak mı? Hayır inanmayacaksınız. Çünkü ben doktor değilim. Lütfen dikkatli olun bu konuda. Sağlıklı günler dilerim hepinize. Teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı