Dokunmatik özellikli laptopa format atarken nelere dikkat edilmeli?

bertel moore

Hectopat
Daha fazla  
Hem tablet hem de laptop olarak kullanılan Lenovo Yoga 310-11iap cihazım var, 64 GB hafızaya sahip. Buna Windows 10 format atacağım. Format atmadan önce dikkat etmem veya bilmem gereken bir şey var mı? Örneğin dokunmatik özelliği ile alakalı bir problem olur mu? Bu konuda tecrübesi olan veya bilgisi olan arkadaşlardan bilgilerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum İyi günler dilerim.

Windows 10 bazen güncel olmasada gerekli tüm driverları yükleyecektir. Dokunmatiğin çalışmama gibi bir durumu olmaz. Dokunmatik yazlımsal bir durum değildir.

Windows 10 bazen güncel olmasada gerekli tüm driverları yükleyecektir. Dokunmatiğin çalışmama gibi bir durumu olmaz. Dokunmatik yazlımsal bir durum değildir.
Hocam bu cihaz katlanabiliyor. Hani bilirsiniz ya iki türlü kullanılabilen cihazlardan. En büyük korkum bu katlanınca otomatikmen o hale göre optimize olma özelliğinin çalışmaması.

Tecrübem olmadı fakat Windows 10 gibi bir işletim sisteminin dokunmatik ekran sürücüleri olmadan gelebileceğini sanmıyorum.
Açıkçası ben de düşünmüyorum. Benim en büyük korkum bu cihaz katlanabilir oldugundan dolayı formattan sonra o özelliğinin çalışmama ihtimali aslında.

Hocam bu cihaz katlanabiliyor. Hani bilirsiniz ya iki türlü kullanılabilen cihazlardan. En büyük korkum bu katlanınca otomatikmen o hale göre optimize olma özelliğinin çalışmaması.
Çalışır kardeşim. Sen formatını at bir sıkıntı olursa yazarsın yardımcı oluruz. Hem risk almak gerek bazen senin için güzel deneyim olur. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı