Dokuz Eylül'de bilgisayar bilimleri okunur mu?

• Konuyu başlatan 397444
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.691

397444

Hectopat
Makaleler
10
Dokuz Eylül Üniversitesi ve buradaki bilgisayar bilimleri bölümü hakkında neler söylersiniz? Tercih edilmeye uygun mudur? Yoksa mühendislik unvanı gerçekten önemli mi?

Dokuz Eylül Üniversitesi ve buradaki bilgisayar bilimleri bölümü hakkında neler söylersiniz? Tercih edilmeye uygun mudur? Yoksa mühendislik unvanı gerçekten önemli mi?
Bölüm iyi hatta hak ettiğinden daha alt sıralamayla alıyor gibi ama bulunduğu kampüs ve akreditasyonu olmaması problem olabilir.

Bölüm iyi hatta hak ettiğinden daha alt sıralamayla alıyor gibi ama bulunduğu kampüs ve akreditasyonu olmaması problem olabilir.
Tınaztepe kampüsüyle ilgili pek iyi şeyler söylemiyorlar, evet. Akreditasyonların fiyaskodan ibaret olduğunu bizzat gördüm, en azından EPDAD için. Bu yüzden pek önemsemiyorum.

Eğitiminin iyi olması ve yurdunun bulunması benim için yeterli. Sanıyorum ki ikisi de mevcut. İş imkanı kısmı da muhtemelen bizde bitiyor, günün sonunda bizim beceri ve birikimimize bakıyor.

Arkadaslar hocaların hemen hemen hıcbırı bılgısayar muhendıslıgi cıkıslı degıl.matematik,istatistik vb den mezun.bılgısayar kavramları kanalında eger hocaların cogunlugu muhendıslık cıkısılı degılse yazmayın dıyordu.sız ne dusunuyorsunuz sızce dıger alanlardan olmaları bı eksıklık yaratıyor mu. hocalar nasıl. bi de kampus dedıklerı kadar kotu mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı