I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 2 Mart 2021 #61 Çok basit bir kurgu bu.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 2 Mart 2021 #62 ugureryavuz dedi: Dükkanda kamera var mı ? Kamera kaydından belli olmaz mı arkadaşınızın aldığı ve 3050 dediği ? Genişletmek için tıkla... Kamera var. Alışveriş yaptığı belli. Ses kaydı varmı bilmiyorum.
ugureryavuz dedi: Dükkanda kamera var mı ? Kamera kaydından belli olmaz mı arkadaşınızın aldığı ve 3050 dediği ? Genişletmek için tıkla... Kamera var. Alışveriş yaptığı belli. Ses kaydı varmı bilmiyorum.
lxngboi Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #63 Karamurselee dedi: Kurguyu geliştirmen lazım. 3/10. Genişletmek için tıkla... 3 puan üzerinden 10 puan vermişsiniz hocam çok beğenmişsiniz demek ki.
Karamurselee dedi: Kurguyu geliştirmen lazım. 3/10. Genişletmek için tıkla... 3 puan üzerinden 10 puan vermişsiniz hocam çok beğenmişsiniz demek ki.
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #64 Ucuz etin yahnisi yavan olur. @Recep Baltaş
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 2 Mart 2021 #65 Soğuk su içmekten başka çaren yok. Elinde hiçbir kanıtın yokken nasıl dava edeceksin?
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 2 Mart 2021 #66 Juke dedi: Çok basit bir kurgu bu. Genişletmek için tıkla... Hala kurgu diyorlar. AYDIN12 dedi: Ucuz etin yahnisi yavan olur. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Ucuz bir et değil.
Juke dedi: Çok basit bir kurgu bu. Genişletmek için tıkla... Hala kurgu diyorlar. AYDIN12 dedi: Ucuz etin yahnisi yavan olur. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Ucuz bir et değil.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Mart 2021 #67 Trerdem dedi: Okumadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bunlar lafla olmaz somut delil olması lazım fatura yok demişsin ne yapabilirsin ki o işler öyle olsaydı herkes cinayetten içerdeydi.
Trerdem dedi: Okumadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bunlar lafla olmaz somut delil olması lazım fatura yok demişsin ne yapabilirsin ki o işler öyle olsaydı herkes cinayetten içerdeydi.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #68 Trerdem dedi: Kamera var. Alışveriş yaptığı belli. Ses kaydı var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kameranın ses kaydı olabilir kamera kayıtlarını silmek aklından geçmemiştir. Dava edin kamera kayıtlarını incelerlerse elinizde bir kant bulunabilir.
Trerdem dedi: Kamera var. Alışveriş yaptığı belli. Ses kaydı var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kameranın ses kaydı olabilir kamera kayıtlarını silmek aklından geçmemiştir. Dava edin kamera kayıtlarını incelerlerse elinizde bir kant bulunabilir.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 2 Mart 2021 #69 FurkannC dedi: Soğuk su içmekten başka çaren yok. Elinde hiçbir kanıtın yokken nasıl dava edeceksin? Genişletmek için tıkla... Korkutmakdan başka çarem yok gibi. Ama oraya ses kaydı alarak gideceğim. İtiraf ederse iş içten geçer.
FurkannC dedi: Soğuk su içmekten başka çaren yok. Elinde hiçbir kanıtın yokken nasıl dava edeceksin? Genişletmek için tıkla... Korkutmakdan başka çarem yok gibi. Ama oraya ses kaydı alarak gideceğim. İtiraf ederse iş içten geçer.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.303 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #70 Ne yazık ki hocam çok zor bir olay yani. Ama peşini bırakmayın. Kameranın ses kaydı olduğunu düşünmüyorum ancak denemekten zarar gelmez. Az bir para değil 7k yani.
Ne yazık ki hocam çok zor bir olay yani. Ama peşini bırakmayın. Kameranın ses kaydı olduğunu düşünmüyorum ancak denemekten zarar gelmez. Az bir para değil 7k yani.