Furkan Arca Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Bu bilgileri yanlışlıkla scam bir siteye verdim sorun olur mu ne yapmalıyım?
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 13 Temmuz 2023 #2 Furkan Arca dedi: Eki Görüntüle 1860257 bu bilgileri yanlışlıkla scam bir siteye verdim sorun olur mu ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Email adresini değiştir bence eğer mümkünse tabii.
Furkan Arca dedi: Eki Görüntüle 1860257 bu bilgileri yanlışlıkla scam bir siteye verdim sorun olur mu ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Email adresini değiştir bence eğer mümkünse tabii.
Furkan Arca Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 kaan270x dedi: Email adresini değiştir bence eğer mümkünse tabii. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabımın mailini değiştirebiliyor muyum? outlooktan saçma epostaların gelmesini istemiyorum
kaan270x dedi: Email adresini değiştir bence eğer mümkünse tabii. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabımın mailini değiştirebiliyor muyum? outlooktan saçma epostaların gelmesini istemiyorum
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 14 Temmuz 2023 #4 Furkan Arca dedi: Microsoft hesabımın mailini değiştirebiliyor muyum? Outlook'tan saçma epostaların gelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Herhalde değiştirilebiliyor.
Furkan Arca dedi: Microsoft hesabımın mailini değiştirebiliyor muyum? Outlook'tan saçma epostaların gelmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Herhalde değiştirilebiliyor.