Dolandırıcı birkaç site

Koskoca TR'de 4 kişi bakıyormuş malum siteleri kapatma işine çünkü o siteler bir yapay zekayla tespit edilip kapatılıyormuş. Bu 4 kişi de sorun çıkarsa yapay zekada falan onu hallediyormuş. Ben de geçenlerde öğrendim. Bu dolandırıcı siteler için de bir yapay zeka vs. olsa fena olmazdı yani.
Belirli keywordleri otomatik engelleyen sistem yapmışlardır. P**n kelimeleri falan bariz zaten. Ama dolandırıcı sitelerin türü falan belli olmadığından ismini tahmin edemeyeceklerinden öyle sistem yapmaları zor gibi.
 
Tebrikler, Technopat'ın 10.000.000 konusunu açtınız! Bu linke girerek sadece size özel iPhone 12 Pro'nuzu alabilirsiniz: Bedava!

şaka bi' yana gerçekten dikkatli olmak lazım özellikle teknolojiye aşina olmayanlar buna kanıp hacklenebiliyorlar.

1621186915178.png


Hemen uyardı benim güzel kodum.
 
Arkadaşlar bugün bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bir siteye girdim şöyle bir şey çıktı karşıma yok Chrome kullanıcızı sınız falan falan işte dolandırmaya çalışıyorlar link e tıkla diyorlar. Siz siz olun böyle şeylere inanmayın ve hemen gidip girdiğiniz cihazın IP adresini değiştirin. Modeminkini de değiştirin derim. Bilgilerinizi alıyorlar ve satıyorlar orada burada yayınlıyorlar. Dikkatli olun derim. Böyle bir şey çıkarsa karşınıza hemen o uygulama, yazılım, web sayfası vb. yerden çıkıp IP leriniz değiştirin.

LoL (İngilizcede bayağı gülmek demek çünkü random yasak).Efektlerinden, tasarımından, linkinden (sansürlemişsiniz ama büyük ihtimal, bedavaayfon.com veya freephone.cc.tr falan falan gibidir) anlaşılıyor. Pardon ama kanan olursa hakketmiştir dolandırılmayı.
 
LoL (ingilizcede bayağı gülmek demek çünkü random yasak).efektlerinden, tasarımından, linkinden (sansürlemişsiniz ama büyük ihtimal, bedavaayfon.com veya freephone.cc.tr falan falan gibidir) anlaşılıyor. Pardon ama kanan olursa hakketmiştir dolandırılmayı.

Dostum dediğim gibi ben sadece uyarmak için yazdım hepsi bu.
 

Geri
Yukarı