Dolandırıcı olan siteler nereler?

@Silinen üye

Kimsenin iftira attığı yok. Bu firma ne benim ortak olduğum firmadır, koruyayım; ne de rakip firmadır leke atayım. Yaşadığım durumdan kaynaklı yazıyorum.

Okumanız var ise; "benim görüşümdür" yazmışım. Yani benim için geçerli bir durumdur. Siz mutlu mesut iseniz, ne mutlu size. Dediğim gibi bu firma iade ürünleri satıyor bu bir gerçektir. Her zaman mı? Tabii ki değil. Ama siz lafı bu şekilde anlar iseniz, size cevap vermenin anlamı kalmıyor.

Neyse.
 
Bundan 5 sene önce iyi bir paraya Casper sistem almıştım. Bu kısma dikkat çekmek istiyorum.
O zamanın kurları ve maaşlarının oranına göre iyi paraydı.
Sisteme i7 işlemci yazıp, bu şekilde öne çıkarıp içine GT730 çöp ekran kartı koymak bence dolandırıcılıktır. Sitesinde kimlik avı, sisteme kötü amaçlı yazılım yükleme gibi dolandırıcılıklar yapmasa da "i7'li sistem" deyip, "ooo i7'li ve güçlü sistem" imajı oluşturup içine çöp anakart ve ekran kartı koyarak insanların canını dişine takıp binbir zorlukla kazandığı parasını kredi kartının limitini doldurup diğer ihtiyaçlarını ertelemek zorunda kalarak, zar zor alabildiği bir şeyin çöp olduğunu öğrenerek yaşadığı hayal kırıklığı hiçbir şeyle açıklanamaz... İnsanların güçlükle kazanabildiği parayı boş yere ve yanlış şeye harcattırmayı ben şahsen dolandırıcılık sayarım. :)
Maalesef Casper laptopum var. I7 6700HQ yanına GTX 960M :(
 
N11. Ürünü satana kadar canım cicim. Ürünü sattıktan sonra "S**** git" derler kendileri.
Satıcıdan satıcıya değişiyor. Satıcı memnuniyeti %100 değilse alışveriş yapmamayı tercih edin. 15 ' e yakın n11 alışverişim oldu 1 kez sıkıntı yaşadım o da çözüldü.
İade ürünler ne yapılmalı peki? Bahse girerim sen de satardın. Vatandan memnunum ben şahsen.
Vatan kadar leş bir firma görmedim. Bilgisayar sipariş ettim. Aşırı geç de olsa geldi sorunsuz çalışıyor fakat çok az bilgi veriyorlar. Fazla ilgi yok. 8 kez müşteri hizmetlerini aradım çok prüz çıkartıyorlar, bu arada müşteri hizmetlerine bağlanmak için 40 dakika bekletiliyorsunuz. Daha da Vatandan mağaza harici alışveriş yapmam.
 
Son düzenleme:
Hocam zaten param olmadığı için bunları alıyorum.
Işıklı klavye şart değilse normal klavye alıp farenin bütçesini arttırmak daha mantıklı olur çünkü bizzat deneyimledim fare berbat azıcık hızlı çevirince hiç bir şey algılamıyor ve titriyor. Çok sinir olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı