Dolandırıcılık şikayet edilmeli mi?

Chavos

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaş başka bir forumda 2500 VP takaslık hesap diye konu açmış. Ben de alıp denemek istedim fakat satın aldıktan hemen sonra attığım koda kullanılmış dedi.

Bir şey yapacağından şüphelenip kayıt aldım. Yani orada kodu kullanmadığım geldiği gibi direkt kopyalayıp attığım gözüküyor ve onun kullanılmış diye attığı fotoğraf da gözüküyor.

Detaylı şekil de SS'ler de gözüküyor. Bir de bana ilk kendini 19 yaşında diye tanıtıp 10 yaşındaki birisinin kimlik bilgileri bulunan bir T.C. Kartı fotosu attı dava etmem için.

Sizce uğraşabilir miyim, bir şey çıkar mı bundan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaş başka bir forumda 2500 VP takaslık hesap diye konu açmış. Ben de alıp denemek istedim fakat satın aldıktan hemen sonra attığım koda kullanılmış dedi.

Bir şey yapacağından şüphelenip kayıt aldım. Yani orada kodu kullanmadığım geldiği gibi direkt kopyalayıp attığım gözüküyor ve onun kullanılmış diye attığı fotoğraf da gözüküyor.

Detaylı şekil de SS'ler de gözüküyor. Bir de bana ilk kendini 19 yaşında diye tanıtıp 10 yaşındaki birisinin kimlik bilgileri bulunan bir T.C. Kartı fotosu attı dava etmem için.

Sizce uğraşabilir miyim, bir şey çıkar mı bundan?
Game Satış, Technopat, Donanım Arşivi gibi yerlerde bir sürü dolandırıcılık yapmış bir kişi. Halen daha da devam ediyor anlaşılan. Bir şey yapmak lazım bu adama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı