Steam Dolandırıcılıktan ban atıldı

Sonabos

Centipat
Daha fazla  
Sabah haftalik dropu düşürmek için CS'ye girdim tam ölüm maçındayken oyundan attı. Sonra profil fotosu gitti. Dolandiricilikla ilgili ban atildiği yaziyordu. Sonra destek ekibi Steam chatinden soru sordu, Steam'e tüm girdiğiniz IP'ler. Bu tarz 4 soru sordular. 15 dakikaya dönüş yapacağız dediler 6 saat geçti. Desteke konu açiyorum, direk kapiyorlar. Hesaba çok emek verdim, ne yapabilirim yardimci olur musunuz?

Sabah haftalik dropu düşürmek için CS'ye girdim tam ölüm maçındayken oyundan attı. Sonra profil fotosu gitti. Dolandiricilikla ilgili ban atildiği yaziyordu. Sonra destek ekibi Steam chatinden soru sordu, Steam'e tüm girdiğiniz IP'ler. Bu tarz 4 soru sordular. 15 dakikaya dönüş yapacağız dediler 6 saat geçti. Desteke konu açiyorum, direk kapiyorlar. Hesaba çok emek verdim, ne yapabilirim yardimci olur musunuz?

Steam bazen geç döner, sabret. Şifreyi değiş, iki faktörlü aç. Haksızsa itiraz et, olur.

Hocam hiçbir şey yapmadiğimiz halde hesabi kapiyabilirler mi?
Yani bu bana sebep olacak ne yapmiş olabilirim ki.

Hocam, bazen Steam otomatik sistemler hatalı ban atabiliyor, senin bir şey yapmana gerek yok. Destek geç dönebilir, sabret. Hesabının güvenliği için şifreyi değiştir, iki faktörlü aç. Destekten cevap gelmezse tekrar nazikçe yaz, pes etme. Eminim hakkını alırsın.

Hocam, bazen Steam otomatik sistemler hatalı ban atabiliyor, senin bir şey yapmana gerek yok. Destek geç dönebilir, sabret. Hesabının güvenliği için şifreyi değiştir, iki faktörlü aç. Destekten cevap gelmezse tekrar nazikçe yaz, pes etme. Eminim hakkını alırsın.
Sağolun içimi rahatlattiniz,şifreyi falan değiştim.Bakalim bekliyecez.Tekrardan teşekkürler,iyi forumlar hocam.

Steam chat üzerinden size hiçbir zaman destek diye yazmazlar. Kendileri dolandırıcı. Şifrenizi değiştirin, 2 aşamalı doğrulamayı kapalıysa açın. Tedbir amaçlı bilgisayarınızda virüs taraması yapın. Desteğe direkt siz normal olarak ulaşın. Elbet dönerler.

Hesabın calınmış şifreni her şeyini degiştir, gerekirse format at PC'ye.

VAC banı yediysen ban açılmaz geçmiş olsun hocam bende random ban yemiştim biraz araştırdım VAC banlarını açmıyorlar. Umarım sizin işinizi çözerler.

1752076629656.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı