Dolap 1000'den fazla orijinal ayakkabı satan satıcı güvenilir midir?

Daha fazla  
Merhaba iyi günler, Dolap üzerinden ayakkabı arayışındayım. Bir satıcıya baktım ve sattığı ayakkabıyı beğendim, daha sonra profiline girdiğim zaman önceden 1300'den fazla orijinal ayakkabı satışları yaptığını gördüm. Bu nasıl olabilir?

Merhaba iyi günler, dolap üzerinden ayakkabı arayışındayım. Bir satıcıya baktım ve sattığı ayakkabıyı beğendim, daha sonra profiline girdiğim zaman önceden 1300'den fazla orijinal ayakkabı satışları yaptığını gördüm. Bu nasıl olabilir?

Temiz görünüyor ama barkod olmadığı için biraz şüpheli duruyor.

Orijinal falan değil, tipik dh Gate'den çakma ayakkabıları indiren bir başka mahalle arası satıcısı. Müşterileri de genelde kekolar olduğundan onlar ne anlar orijinal ve çakma sneaker farkını.

Ürünlerin barkodu bile yok gidip "orijinal bayiye götürebilirsiniz" diyor.

Hocam dediğiniz doğru olabilir ama bu satıcıdan bu kadar fazla orijinal diye ayakkabı alan insanların aldığı ayakkabılar, orijinal değil mi yani.

Hocam dediğiniz doğru olabilir ama bu satıcıdan bu kadar fazla orijinal diye ayakkabı alan insanların aldığı ayakkabılar, orijinal değil mi yani.

Şu ayakkabının bir sağına soluna bak rica ediyorum. Hayatımda hiç bu kadar "dandik" duran bir Air Jordan görmedim.

"İyi" bir replika bile değil, üzerine ayakkabıları giyip, barkodlarını yırtıp satıyor adamlar "orijinal" havası vermek için komedi. Çift yönlü kazık.

Merhaba iyi günler, dolap üzerinden ayakkabı arayışındayım. Bir satıcıya baktım ve sattığı ayakkabıyı beğendim, daha sonra profiline girdiğim zaman önceden 1300'den fazla orijinal ayakkabı satışları yaptığını gördüm. Bu nasıl olabilir?

O fiyatlara orijinal yok hocam.

Şu ayakkabının bir sağına soluna bak rica ediyorum. Hayatımda hiç bu kadar "dandik" duran bir Air Jordan görmedim.

"İyi" bir replika bile değil, üzerine ayakkabıları giyip, barkodlarını yırtıp satıyor adamlar "orijinal" havası vermek için komedi. Çift yönlü kazık.

Peki 2.el ayakkabı satın alırken orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı