Dolap uygulamasında kargolama nasıl yapılır?

Federikos

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, dolapta koyduğum bir ürün az önce satıldı. Kargo kodunu oluşturdum, yarın teslim edeceğim. Fakat ürünü bir koliye koyup mu götürmem gerekiyor, yoksa ürünü direkt olduğu gibi götürsem oradaki kargo yetkilisi mi koliler?

Trendyol seçtiysen kolilersen iyi olur. Diğer kargo yerleriyse onların poşetine de koyabilirsin şubede. Önemli bir ürünse kolilemeni tavsiye ederim. Pat pat felan iyi olur.

Arkadaşlar merhaba, dolapta koyduğum bir ürün az önce satıldı. Kargo kodunu oluşturdum, yarın teslim edeceğim. Fakat ürünü bir koliye koyup mu götürmem gerekiyor, yoksa ürünü direkt olduğu gibi götürsem oradaki kargo yetkilisi mi koliler?
Sen bir kat paketle etrafa dağılmasın yeter. Onlar bazen koyuyor bazen koymuyor paket boyutuna da bağlı biraz.

Trendyol seçtiysen kolilersen iyi olur. Diğer kargo yerleriyse onların poşetine de koyabilirsin şubede. Önemli bir ürünse kolilemeni tavsiye ederim. Pat pat falan iyi olur.

Sen bir kat paketle etrafa dağılmasın yeter. Onlar bazen koyuyor bazen koymuyor paket boyutuna da bağlı biraz.

Hocalarım, cevaplarınız için teşekkür ederim. Ürünüm TYT kitabı, normal boyuttan biraz büyük, yani lisedeki ders kitaplarının boyutu kadar vardır. Kargo olarak da Sürat Kargo'yu tercih ettim.

Hocalarım, cevaplarınız için teşekkür ederim. Ürünüm TYT kitabı, normal boyuttan biraz büyük, yani lisedeki ders kitaplarının boyutu kadar vardır. Kargo olarak da Sürat Kargo'yu tercih ettim.
Evde paketlemesini yapacaksın ve orada kargo poşetine koyacaklar, sen de kargo kodunu söyleyeceksin başka hiçbir bilgi vermene gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı