T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Ne biçim uygulama ilanlarda şehir yazmıyor. İlk defa kullanıyorum bu uygulamayı millet bu uygulamadan ne anlıyor? Ben yakınımdaki ürünleri görmek istiyorum. Böyle bir seçenek yok. Böyle saçma bir uygulama olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Ne biçim uygulama ilanlarda şehir yazmıyor. İlk defa kullanıyorum bu uygulamayı millet bu uygulamadan ne anlıyor? Ben yakınımdaki ürünleri görmek istiyorum. Böyle bir seçenek yok. Böyle saçma bir uygulama olabilir mi?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Kargolu satış üzerine yapılan bir uygulama olduğu için normal.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 06 Fil Necati dedi: Kargolu satış üzerine yapılan bir uygulama olduğu için normal. Genişletmek için tıkla... Ürünü görüp denemek istiyorum, sıfır ürün almıyorsun ki
06 Fil Necati dedi: Kargolu satış üzerine yapılan bir uygulama olduğu için normal. Genişletmek için tıkla... Ürünü görüp denemek istiyorum, sıfır ürün almıyorsun ki
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 TekAdam dedi: Ürünü görüp denemek istiyorum, sıfır ürün almıyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Uygulama kargolu satış üzerine. Ürün sana ulaşıyor anlatıldığı gibiyse onaylıyorsun para satıcıya geçiyor, anlatıldığı gibi değilse iade ediyorsun.
TekAdam dedi: Ürünü görüp denemek istiyorum, sıfır ürün almıyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Uygulama kargolu satış üzerine. Ürün sana ulaşıyor anlatıldığı gibiyse onaylıyorsun para satıcıya geçiyor, anlatıldığı gibi değilse iade ediyorsun.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 06 Fil Necati dedi: Uygulama kargolu satış üzerine. Ürün sana ulaşıyor anlatıldığı gibiyse onaylıyorsun para satıcıya geçiyor, anlatıldığı gibi değilse iade ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcılığa çok müsait. Kargo parasını kim ödeyecek kargo fiyatları uçtu gitti. 50 liralık ürün için 200 lira kargo mu ödemek mantıklı değil.
06 Fil Necati dedi: Uygulama kargolu satış üzerine. Ürün sana ulaşıyor anlatıldığı gibiyse onaylıyorsun para satıcıya geçiyor, anlatıldığı gibi değilse iade ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcılığa çok müsait. Kargo parasını kim ödeyecek kargo fiyatları uçtu gitti. 50 liralık ürün için 200 lira kargo mu ödemek mantıklı değil.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #6 TekAdam dedi: Dolandırıcılığa çok müsait. Kargo parasını kim ödeyecek kargo fiyatları uçtu gitti. 50 liralık ürün için 200 lira kargo mu ödemek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın kargolarla anlaşması var. Parayı dolaba ödüyorsunuz siz onaylamadan satıcıya 1 kuruş para geçmiyor.
TekAdam dedi: Dolandırıcılığa çok müsait. Kargo parasını kim ödeyecek kargo fiyatları uçtu gitti. 50 liralık ürün için 200 lira kargo mu ödemek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın kargolarla anlaşması var. Parayı dolaba ödüyorsunuz siz onaylamadan satıcıya 1 kuruş para geçmiyor.