Dolap uygulamasından ekran kartı satılır mı?

Golden.Nyks

Hectopat
Ekran kartımı satmayı düşünüyorum RTX 3080 12.5 bin TL'ye sarı siteye ilana koydum, insanlar havale sonrası kargoya pek yanaşmıyor ben de Param Güvende ile satmak istemiyorum daha doğrusu güvenmiyorum kişi eğer kötü niyetliyse yapacak bir şey bırakmıyor, bir kişi dolap üzerinden satın almayı önerdi, işleyişi farklı mı? Dolap üzerinden ekran kartı satılır mı?

Son düzenleme:

Satılır satılmasınada 12.5kya satılan ekran kartından size ne kalır bilemem.

Hocam ortalama 10k kalıyor sizin tercihiniz.

"-Ne şeytanı gör, ne de salavat getir...."
Elden gelsin alsın. Ya da siz götürüp teslim edin, paranızı peşin alın.
Şehir dışı satmayın. Özellikle, Gantep, adıyaman ve çevreleri çok ünlü.

Satılır satılmasınada 12.5kya satılan ekran kartından size ne kalır bilemem.

Hocam ortalama 10k kalıyor sizin tercihiniz.

Sarı sitede hizmet bedelini alıcı ödüyor, koyduğu fiyat tamamen satıcıya kalıyordu, burada hizmet bedelini vs satıcı mı ödüyor?

Hocam valla en iyisi o da işte, aynı şehirde alıcı bulmak zor ve uzun sürebiliyor.

Sarı sitede de bir miktar komisyon alınıyor satıcıdan. Dolapta kargo ücreti satıcıya ait ve yüklü miktarda komisyonda alıyor. Bunlara göre fiyat koyarsın.
Satıcı ne varsa ödüyor hocam dolabın vergileri falan da ödüyor sanırım 2K kesintiyle.

Teşekkürler, peki satıcıyı koruma konusunda nasıl dolap 15000'e falan koysam 12000 kalsa yeter bana, ama alan adam bozsa, parça çalsa veya farklı bir ürünle değiştirse ve iade etse, yine otomatik iade kabul olma gibi bir durum var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…