Dolap'tan Columbia mont alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dolap uygulaması üzerinden Columbia mont alasım var ama aklımda bazı sorular var 5-10k olan montlar 2-3K ya satılıyor ürün orijinal mi diye sorduğum zaman orijinal olduğunu söylüyoylar ve faturanın olmadığını da söylüyorlar ürünün Vietnam'dan alındığını söylüyorlar satışlarına baktığım zaman önceden fazlaca Columbia mont sattıklarını gördüm 2-3K ya sizce alınır mı? Bir sorun yaratır mı?

Columbia yurt dışında bazı ülkelerde ucuz olabiliyor. Geçen sene beni kardeşim getirdi mont Türkiye'de 6 bin orada 3, 5bin aldı giyiyorum.

Orijinal olabilir. Getirip satabilirler. Ama güven konusunda birşey diyemem.

Columbia yurt dışında bazı ülkelerde ucuz olabiliyor. Geçen sene beni kardeşim getirdi mont Türkiye'de 6 bin orada 3, 5bin aldı giyiyorum.

Orijinal olabilir. Getirip satabilirler. Ama güven konusunda birşey diyemem.
hocam satıcının 300-400 satışı var ve önceki satışlarının bir çoğu columbia mont 2-3k fiyat bandın da satmış

O halde normaldir. Paralel ithalat işine benziyor. Çok satış var ise.

Eğer çok hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Ama iade şartlarını görüşün alın.

Montlarda hiç böyle bir indirim görmedim. Fakat Prime üyeliğin varsa Amazon senin adına gümrük işlemlerini vs halledip evine gönderiyor. Geliyor yani sorunsuz sıkıntısız.

Türkiye'ye gelecek şeyler bütün ürünler değil. Bunu YouTube'dan izle şimdi yazarak anlatamam.

Dolap'ta keşfettiğime bak!

Hocam fiyat normal mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı