fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.819 Çözümler 11 16 Kasım 2022 #11 lsaml dedi: Peki sahibindende yok mu öyle bir olay? Genişletmek için tıkla... Sahibinden de iadeyi kabul etmemesi için "alıcı ürünü zarar verdi." Demesi lazım ki iadeyi kabul etmemesi için. Daha zor yani.
lsaml dedi: Peki sahibindende yok mu öyle bir olay? Genişletmek için tıkla... Sahibinden de iadeyi kabul etmemesi için "alıcı ürünü zarar verdi." Demesi lazım ki iadeyi kabul etmemesi için. Daha zor yani.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #12 fakir pikaçu dedi: Sahibinden de iadeyi kabul etmemesi için "alıcı ürünü zarar verdi." Demesi lazım ki iadeyi kabul etmemesi için. Daha zor yani. Genişletmek için tıkla... 3 satış yapmış ama
fakir pikaçu dedi: Sahibinden de iadeyi kabul etmemesi için "alıcı ürünü zarar verdi." Demesi lazım ki iadeyi kabul etmemesi için. Daha zor yani. Genişletmek için tıkla... 3 satış yapmış ama
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Kasım 2022 #13 lsaml dedi: 3 satış yapmış ama Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce telefon vs. aldım sıkıntı çıkmadı. Dolap ekibi bana yardımcıda oldu. Bilmiyorum artık gerisini.
lsaml dedi: 3 satış yapmış ama Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce telefon vs. aldım sıkıntı çıkmadı. Dolap ekibi bana yardımcıda oldu. Bilmiyorum artık gerisini.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #14 Faraenn dedi: Hocam daha önce telefon vs. aldım sıkıntı çıkmadı. Dolap ekibi bana yardımcıda oldu. Bilmiyorum artık gerisini. Genişletmek için tıkla... Sanırım alacağım hocam ya olmadı iade ederim duruma göre ilerlerim FrezX34 dedi: Kasaya sığmadı bana çok inandırıcı gelmedi. 3 fanlı ekran kartı olsa anlardım ama 2 fanlı ekran kartı nasıl sığmıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam atx kasama sığmadı diyor mümkün mü bu?
Faraenn dedi: Hocam daha önce telefon vs. aldım sıkıntı çıkmadı. Dolap ekibi bana yardımcıda oldu. Bilmiyorum artık gerisini. Genişletmek için tıkla... Sanırım alacağım hocam ya olmadı iade ederim duruma göre ilerlerim FrezX34 dedi: Kasaya sığmadı bana çok inandırıcı gelmedi. 3 fanlı ekran kartı olsa anlardım ama 2 fanlı ekran kartı nasıl sığmıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam atx kasama sığmadı diyor mümkün mü bu?
FrezX34 Picopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 356 16 Kasım 2022 #15 lsaml dedi: Sanırım alacağım hocam ya olmadı iade ederim duruma göre ilerlerim. Hocam ATX kasama sığmadı diyor mümkün mü bu? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil gibi hocam. Mini ITX olsa belki sığmazdı ama ATX kasaya çok rahat sığar diye düşünüyorum. Çok çok çok şüpheli geldi.
lsaml dedi: Sanırım alacağım hocam ya olmadı iade ederim duruma göre ilerlerim. Hocam ATX kasama sığmadı diyor mümkün mü bu? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil gibi hocam. Mini ITX olsa belki sığmazdı ama ATX kasaya çok rahat sığar diye düşünüyorum. Çok çok çok şüpheli geldi.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Kasım 2022 #16 Kasadan çıkarsın anakartı 5 dakka. Ardı ötesi 5 vida.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #17 FrezX34 dedi: Mümkün değil gibi hocam. Mini ITX olsa belki sığmazdı ama ATX kasaya çok rahat sığar diye düşünüyorum. Çok çok çok şüpheli geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam kasasının fotoğrafını attı kartla cidden de çok dar bir kasaymış
FrezX34 dedi: Mümkün değil gibi hocam. Mini ITX olsa belki sığmazdı ama ATX kasaya çok rahat sığar diye düşünüyorum. Çok çok çok şüpheli geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam kasasının fotoğrafını attı kartla cidden de çok dar bir kasaymış
FrezX34 Picopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 356 16 Kasım 2022 #18 lsaml dedi: Hocam kasasının fotoğrafını attı kartla cidden de çok dar bir kasaymış Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın fotoğrafını buraya koysanız belki daha iyi yorum yaapabiliriz.
lsaml dedi: Hocam kasasının fotoğrafını attı kartla cidden de çok dar bir kasaymış Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın fotoğrafını buraya koysanız belki daha iyi yorum yaapabiliriz.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #19 FrezX34 dedi: Hocam kasanın fotoğrafını buraya koysanız belki daha iyi yorum yaapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Onlar sığmıyor diyor, benim alacağım ise xfx rx6600 hocam Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-11-16 at 20.53.44.jpeg 93,9 KB · Görüntüleme: 57
FrezX34 dedi: Hocam kasanın fotoğrafını buraya koysanız belki daha iyi yorum yaapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Onlar sığmıyor diyor, benim alacağım ise xfx rx6600 hocam
FrezX34 Picopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 356 16 Kasım 2022 #20 lsaml dedi: Onlar sığmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de kafam karıştı kasaya sığmamışda olabilir bilemiyorum karar sizin.
lsaml dedi: Onlar sığmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de kafam karıştı kasaya sığmamışda olabilir bilemiyorum karar sizin.