Dolar 13,46 TL ve Euro 15,20 TL Oldu

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 479
  • Görüntüleme 28B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında tahmin etmeliydim. Siz gibilerin beyni böyle işliyor çünkü. Siz sanırım ilk mesajımdaki ve @Timur58'in dediği tanıma uyuyorsunuz. Başka bir şey dememe gerek çünkü vakit kaybı. Ha bizim meradakilere anlatmışım ha bu kitleye.
Bir dakika şunu koymayı unuttum hemen ciddiye almış (!).
 
Bir dakika şunu koymayı unuttum hemen ciddiye almış (!).
Hmm sen de haklısın. Her söylediği trolden öte gidemeyen çok komik(!) biri olunca (!) işareti koymaya gerek duymuyorsun. Şöyle yapalım. Sen ciddi yazdıklarının sonuna bir işaret koy, daha kolay olur 😉
 
Yarın alacağım ekran kartına bugün 100 lira zam geldi. Hakkımı helal etmiyorum bizi bu duruma sokanlara.
 
Arkadaşlar haberlerde izledim Bulgaristan dan bize günü birlik pazara gelir gibi gelip gidiyorlarmış aynısını biz seneler önce onlara yapıyorduk.
Birde bence dolar 30 tl olucak demedi demeyin bir an önce faiz oranlarını yükseltseler de şu dolar sabitlense neyin inadı bu arkadaş ticaret bu yap ki bu halkta rahatlasın dolar 4 tl bile olsa yüzde yüz faiz versek 8 tl olucak bu halinden bile daha karlı oluruz zamanında yapacaklardı bu hareketi dolar 13 tl olduktan sonra nasıl geri düşürecekler vallaha bilemiyorum.
 
Ulan gidip 4,500$ dolar aldım dolar 12,50 ye düştü seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim 😅 Yarım saat önce 13,7 dolar nasıl 12,5 ye düştü anlamadım demek ki beni bekliyormuş😅
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı