20 Ağustos 2015 Mesaj: 2 Şu anda dolar 2.97. Sistem toplayacak arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Genişletmek için tıkla...
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 20 Ağustos 2015 #2 Arkadaşlar, 3-5 gram keyfimizi şu dolar konularıyla bozmayın lütfen. Ne ya palım yani? Gitsin gideceği yere kadar.
Arkadaşlar, 3-5 gram keyfimizi şu dolar konularıyla bozmayın lütfen. Ne ya palım yani? Gitsin gideceği yere kadar.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 20 Ağustos 2015 #3 Ülkenin haline acıyorum yazık gerçekten Bu ülkeyi aklı başında okumuş insanlar yönetmeli yoksa sonumuz hiç iyi değil.
Ülkenin haline acıyorum yazık gerçekten Bu ülkeyi aklı başında okumuş insanlar yönetmeli yoksa sonumuz hiç iyi değil.