Dolar 2 TL Olacak

Dolar yakmakla, iPhone parçalamakla Dolar/TL'nin düşeceğini düşünmüyorum. Bilmiyorum ama, bu milli geliri düşürmez mi?

Hangi video hocam? Mümkünse atabilir misin, biraz eğleneyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sona dikkat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyinsiz pislikler, iPhone kırınca bir halt oluyor sanki açtırdılar ağzımı yine.

Dolar yakmakla, iPhone parçalamakla Dolar/TL'nin düşeceğini düşünmüyorum. Bilmiyorum ama, bu milli geliri düşürmez mi?
Hazır ithal edilmiş, parası ödenmiş mala zarar verirsen yenisini almak durumunda kalırsın ve ithalatı arttırırsın. Bu aldığın telefonun markası hiçbir şeyi değiştirmez. İstediğin markayı al ABD'nin cebine para gidecek. Iphone kıran kişi dolaylı yoldan ABD'ye para veriyor anlayacağın Fakat videodaki çoğu kişilerin bozuk ya da çakma Iphone kullandığına eminim.
Beyinsiz pislikler, iPhone kırınca bir halt oluyor sanki açtırdılar ağzımı yine.
Iphone kırmalarını geçtim ben hala sonda çalan Iphone zil sesindeyim. Bence bu kurgulanmış bir şey dış güçlerin oyunu olabilir. Hatta videodaki şahıslar kurt işareti yapan ABD ajanı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…