Dolar 2 TL Olacak

Hatırlatma lütfen. Videonun sonundaki iphone zil sesini duyunca hayatımda yaşadığım en ağır Cringe duygusunu yaşadım. Ayrıca Amerika basınında bu videolar dolaşıyor
Peki milletvekilinin pahalı iPhone'u satıp eski model iPhone kırması.

Türkiyenin finans profesörlerine güvenimiz tam işlerini layıkıyla yerine getiriyorlar.(!)

Bu işler ekonomiyi takip etmekle olmaz. Burada konuşan her insan kendi kendine konuşur sadece. Kesin bir şey söylemek ekonomist ya da finans uzmanı isen mümkündür. Belki 2 olmaz. Ama Trump'ın bir sözü ile ekonomi oynuyor. 2 TL olması için Türkiye'nin eğitime, üretime ihtiyacı var. Üreten değil tüketen bir ülkeyiz. Böyle devam ederse 7 değil 15 olursa şaşmam.
Ne papazmış be.
Sen çok uzaksın yakışıklı kardeşim. Papaz 2 sene önce hapse atıldığında bu kadar konuşulmadı. Süper güç olmak var işte. Adam düpedüz bizle uğraşmak için bahane arıyor.

Son düzenleme:
Dolar molar boş işler. Doları konuşmak yerine kelle başı gelirin ne kadar düştüğüne bakarsan krizi daha iyi anlarsınız. Türkiye ekonomisi tamamen dışa bağımlı, şirketlerimizin sahibi bile yabancı bu ülkenin kelle başı gelirinin 14.000 dolara çıkması bile anormal. Kredi ile büyüdük, şimdi kredi borçları dayandı ülkenin ağzına. Belki, 3-4 bin dolarlara düşecek şimdi idareten yine para buldular zannımca, kurban bayramını atlatsın diye ama gidiş kötü. 50 milyar dolar cari açık, 180 milyar dolar dış borç(özel sektörün ama özel sektör ödeyemediği zaman devlet ödemek zorunda kalacak, fark yok yani) nasıl ödeyeceksin.

İzleyin bu adamı görün vehameti.
Atilla Yeşilada

Bağane gardaşım ben ehmahımı yuroylan mı dolarlan mı alıyorum? İsterse 200 300 lira olsun ben yine 1 liraya ehmahımı alıyorum

Ah nerde ama tekrar yükseldi 6.32 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…