HanDuo
Picopat
- Makaleler
- 1
Şuan şüphen kaldı mı olmayacağına dair?Elbette geçiyorum hocam. Ne 100'ü? 100 olsa yiyecek ekmek bulamayız.
Şuan şüphen kaldı mı olmayacağına dair?Elbette geçiyorum hocam. Ne 100'ü? 100 olsa yiyecek ekmek bulamayız.
50 60 zaten kesin gibi ama ben bunların daha fazlasını başaracağına inanıyorum. Maalesef ki artık çok uzakta değil bunlar, 1 yıl içinde bekliyorum. Bekleyip göreceğiz.100 olması hala imkansız. 100 olsa önündeki ekmeği bulamazsın. Malum parti bile bunu yapacak kadar acemi değil. 50 60 olmaz demiyorum ama 100 olmayacak. Olunca gelir alıntılarsın. 1 ekmek borçlanırım sana.
Bittik vallahi hocam. Bir de bunları kutluyorlar. Fakirleştiğimiz için kutlama yapan tek millet bizimki...50 60 zaten kesin gibi ama ben bunların daha fazlasını başaracağına inanıyorum. Maalesef ki artık çok uzakta değil bunlar, 1 yıl içinde bekliyorum. Bekleyip göreceğiz.
Hocam en yakın tanıdığım da var bunların içinde, gözlerine perde inmiş. Medya ile kandırılıyorlar. Kendilerine dokunmadan farkedemeyecekler. Çok yakında da gözleri açılacak ama iş işten geçti artık...Bittik vallahi hocam. Bir de bunları kutluyorlar. Fakirleştiğimiz için kutlama yapan tek millet bizimki...
20.32TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.