Dolar 9.26TL

Aslında ekonomi düzeliyor ekonomi uçuyordu ama... 😀

Arkadaşlar ağlanacak halimizle dalga geçiyoruz ama ne yapsak?

Gerçekten yakında mülteci olmamıza ramak kaldı.
 
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dolar almış başını gidiyor, elin mültecisi "Biz sizi göndereceğiz." diyor. Yalanlar, dolanlar insanlar enayi yerine konuluyor.

Adsız.png


Kaynak: graphics.reuters

Ben dolar ile kazanıyorum, sadece insanların şu haline acıyorum. Yurtdışına çıkmak isteyen yüzbinlerce genç var, bu insanlar nasıl yurtdışına çıkacak ? Ev için demiri çimentosu oynar başlık gibi, elektriğe zam, doğalgaza da yakında gelir. Rakamlar arttığı için ve zamlar yüzdelik dilimden alındığı için artık daha çok can yakıyor. Herkes nitelikli mi olmak zorunda arkadaşım ? Her insan tüm okul hayatı boyunca çalışmalı mı ? Her insan doktor, avukat, tekstilci, kuyumcu mu olmalı ? Her insan avantajlı bir meslek seçip kendi istemediği bir kalıba mı girmeli ? Bu insanları daha ne kadar yolacaksınız ? Önce ritim tutuyorlar, bu sefer ritmi doların 8,50 olması ile tutmuşlardı. Baktılar insanlarda ses yok ( zaten sesini çıkaranı atıyorlar içeri ) 9,00'ı buldu. Şimdi dolar 9,28 ve hâlâ bununla ilgili ne haber var ne de başka bir şey. Üzerinde durulmuyor bile. Yine nabız yoklayıp 10,00 yapacak sanırım. Gelişmiş ülkelere hâlâ laf atma peşinde. En gelişmemiş ülkelerden daha fazla değer kaybetmiş parası, bu insanların artık gözünü açması lazım. Üç-beş kişinin el ele verip ayaklanabileceği o sistem yok artık. Çoğunluk hâlâ yontulma peşinde, gel gör ki yurdum insanı da yolma peşinde, siyasetçileri yolma peşinde. Kim bu işi harfiyen yapacak şu ülkede ? İnsanın biraz ulu önder Atatürk'e saygısı olur, o kadar mantıksız şeyler oluyor ki artık ülkede insan gerçekten rüyada olduğunu düşünüyor. ( Rüyalarım daha mantıklı artık ) Üzülüyor insan, konuşuyor konuşuyor havada kalıyor, psikolojik baskı, gelecek kaygısı, eğlence namına bir şey yapamama, gerginlik yüklendikçe yükleniyor hadi bakalım. Yolunuz açık olsun arkadaşlar, işiniz çok zor.
 
Evet arkadaşlar 2021 Ekim ayının 16'sındayız Dolar olmuş 9.26 bilgisayar alınmaz bu zamanda... :(

Ryzen 3600/5600X, AMD 6600 XT/NVIDIA 3060 Ti sistemler 12-14K'ya alınmaz denilen zamanlar mı? Şimdi aynı paraya GTX 1650 ve 10100F verirlerse seviniyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı