Universiteye gececegim. 2-3 sene kafa dağıtırım, oyun oynarım, film izlerim diye toplama bilgisayar fiyatlarina bakiyorum. Ortalama bir sistem bile monitorle birlikte 4 bin lira ediyor. Yahu babamdan o kadar para istemeye utanirim ben. İkinci el parçalara bakıyorum çakal karloslar eski nesil işlemcileri kartları bile millete pahaliya satıyorlar dolar artti diye.
Biz parasını yollayalım. Siz bize Türkiye ye gelirken ekran kartı ve işlemci getirin.En azından Türkiye de satılanlardan daha ucuz olur diye tahmin ediyorum.
Biz parasını yollayalım. Siz bize Türkiye ye gelirken ekran kartı ve işlemci getirin.En azından Türkiye de satılanlardan daha ucuz olur diye tahmin ediyorum.
13 Agustos'da yani dogum günümde geliyorum Türkiye'ye 3 haftaligina. Eger Izmir havaalaninda teslim alacaksaniz ne isterseniz getirebilirim sikinti yok
Ama Türkiye'de postayla falan ugrasamam zira her 2-3 günde bir sehir degistirecegiz zaten
13 Agustos'da yani dogum günümde geliyorum Türkiye'ye 3 haftaligina. Eger Izmir havaalaninda teslim alacaksaniz ne isterseniz getirebilirim sikinti yok
Ama Türkiye'de postayla falan ugrasamam zira her 2-3 günde bir sehir degistirecegiz zaten
Doların 1 haftada 30 kuruş artması durumu gösteriyor zaten. İhracat yapılmadığı sürece bu artış devam edecek. İhracatın da anında başlayamayacağını hesaba katarsak seneye 7 TL olmazsa dua edelim bence.