Dolar düşecek mi?

Bazı yerlerde operasyonda olmamız, bazı ülkelerle kavga halinde olmamız ekonomiyi de etkiliyor. Ben düşeceğini hiç zannetmiyorum açıkçası. Yani referandum öncesinde referandum sonrası düşecek denilmesi gayet doğal. Referandum onaylanırsa yönetim şeklimiz değişecek, bu ciddi bir şeydir. Hemen düzene oturacağı söylenemez. Düşüşe geçer yine yükselir ve bu rakamlarda seyreder.

Ülkede "Üretim ve Turizm" adına hiçbir şey kalmadı. Geçen sene dolar 2.80 civarındayken millet düşer mi diyordu. Düşmez şahsi fikrim. Aslında dolar düşüyor ancak TL değer kaybediyor bunlar hep algı oyunu.

En fazla 3.40 a düşer oda alacağın herhangi bir şeyde en fazla 70 80 tl daha ucuz olur yani pek beklemeye gerek yok.

Evdeki bebek ağlasa dolar 5 kuruş artıyor 3 genelkurmay fotoğraf çektirince 2 kuruş düşüyor.
1 hafta sonrasını bile tahmin etmek imkansız. Büyük ihtimalle buralarda takılır.

Ne zaman bu tip konu açılsa paratoner vazifesi görüp Dolar alıp başını gidiyor. Malum sebepten OHAL koşullarında çevremizdeki tüm komşularla aramız bozuk üstelik yanıbaşımızdaki komşumuzun iş savaşına da müdahil olmuşken ufukta Doların düşmesi için bizleri umutlandıracak bir gelişme henüz göremiyorum maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…