Dolar hemen fırlar mı?

Olmaz.

Tahminimce 3 sene veya 4 sene sonra ülke batar falan bir şeyler olur erken seçime gidilir. Dolar yüksek ihtimalle yıl sonu 30'u görür. 2-3 seneye 50 barajını aşar gibi.

Tamam işte bende öyle diyorum zaman muharrem inceyi her zamanki gibi haklı çıkardı erken seçimede gidileceğini sanmıyorum ne olacağını düşündüğümüde şurada belirtiyim Erdoğan yaşlandı yıprandı Selçuk bayraktarı muhtemelen iktidarın adayı olarak tekrar gösterecekler ve erken seçim olursa onu aday gösterecekler veya erken seçim olmayacak referanduma gidilecek bu referandumla enflasyonu düşüreceğiz gibi vurgular yapacak bizim halkda zaten dünden hazır her şeye inanmaya bunun sayesinde tekrar iktidar olacaklar sonuç olarak iki türlüde batcaz bu ülkeyi kalp yapan Kemal kurtaramaz çıkardı seloyu içeriden bak Anadolu halkı çıkarttırdı şu an.

Ne olmasını bekliyorsun kanka 21 senelik enkaz var ortada ülke batmadan kimse anlamayacak gerçi iktidarın suçu değil muhalefetin hayallerinin suçu.
Tamam da bu adamların ilk zamanları kötü değildi, hatta yapılamaz denilen şeyleri yaptılar. 2016'dan sonra falan kötüye gitmeye başladı ki bu arada da iyi şeyler yaptılar. (kötü şeyler de yaptılar tamam, onu göz ardı etmiyorum)

Hiç mi iyi yönde gelişme olmayacak?
Dilerim ki CB'nin iyi planları vardır. Bence olacak.

Tahminimce 3 sene veya 4 sene sonra ülke batar falan bişeyler olur erken seçime gidilir. Dolar yüksek ihtimalle yıl sonu 30’u görür. 2-3 seneye 50 barajını aşar gibi.
Bir ülke, hele ki bu TC ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.

1685355753909.png
Dün.
Bugün :
1685355763704.png

attı vitesi geçmiş olsun.

Tamam da bu adamların ilk zamanları kötü değildi, hatta yapılamaz denilen şeyleri yaptılar. 2016'dan sonra falan kötüye gitmeye başladı ki bu arada da iyi şeyler yaptılar. (kötü şeyler de yaptılar tamam, onu göz ardı etmiyorum)

Dilerim ki Cb'nin iyi planları vardır. Bence olacak.

Bir ülke, hele ki bu T.C. ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.

Ben iyi şeyler yapmadılar demedim yaptılar tabii ki bana o parayı verseler beni de Selçuk bayraktar gibi fonlasalar bende mühendis bulur yaparım orası ayrı bir konu yapılanlardan şikayetçi değilim ama dolar hukuksuz anayasadan sonra fırladı fırlamaya devam edecek ne zamanki anayasa ve hukuk yolundan şaşıldı ondan sonra ekonomi bozuldu hukuk her şeyin üstünlüğüdür.

Bir ülke, hele ki bu TC ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.
Tarih tekerrür etmekte şu an için. Osmanlının son dönemlerinde gibiyiz. Batının sadece yapı tarzını alıyorlar. Açıkçası emin konuşma. Ekonomi desen MB hazinesindeki altını satıyordu kuru düşük tutmak için. Açıkçası ekonomi battı şu an. Daha çoğu kişi farkında değil ama Türkiye çıkmazda. Ne yaparsa yapsın ekonomiyi düzeltmesi bu yönetim ile zor. Battı balık yan gidiyor.

Dilerim ki CB'nin iyi planları vardır. Bence olacak.

Şu anki yönetim değişmez ise(Cumhur başkanından bahsetmiyorum, seçim olduğu için bahsetsemde pek bir şey olmaz zaten heralde, yönetimden bahsediyorum, kişilerden değil.) iyi olması için bir sebep göremiyorum, ekonominin kötü etkilenmesi ve bu alım gücünün düşmesi ile birlikte bu mülteci ve kaçakların popülasyonunun(Ki çoğunun gördüğüm kadarıyla 5'den yukarı çocukları var sayı olarak.) çocuk sayıları göz önünde bulundurunca, Türkiye içten içe çökecek gibi geliyor bana, en azından Türkiye diyince şu anki Türkiye'den çok daha kötü bir Türkiye görebilecek gibi geliyor bana göre şu an için bu şekilde gidilir ise, Hüdapar zaten ayrı bir şey, imza ile hapisten insanlar çıkartmak, torpil falan ayrı şeyler onlara girmedim bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı