Dolar günde 10 kuruş artarak yoluna devam ediyor hesabını oradan yap.
Hocam şu an için 10 kuruş artıyor. Yükseldikçe artma hızı da artar kuvvetle ihtimal.Dolar günde 10 kuruş artarak yoluna devam ediyor hesabını oradan yap.![]()
Olmaz.
Tahminimce 3 sene veya 4 sene sonra ülke batar falan bir şeyler olur erken seçime gidilir. Dolar yüksek ihtimalle yıl sonu 30'u görür. 2-3 seneye 50 barajını aşar gibi.
Tamam da bu adamların ilk zamanları kötü değildi, hatta yapılamaz denilen şeyleri yaptılar. 2016'dan sonra falan kötüye gitmeye başladı ki bu arada da iyi şeyler yaptılar. (kötü şeyler de yaptılar tamam, onu göz ardı etmiyorum)Ne olmasını bekliyorsun kanka 21 senelik enkaz var ortada ülke batmadan kimse anlamayacak gerçi iktidarın suçu değil muhalefetin hayallerinin suçu.
Dilerim ki CB'nin iyi planları vardır. Bence olacak.Hiç mi iyi yönde gelişme olmayacak?
Bir ülke, hele ki bu TC ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.Tahminimce 3 sene veya 4 sene sonra ülke batar falan bişeyler olur erken seçime gidilir. Dolar yüksek ihtimalle yıl sonu 30’u görür. 2-3 seneye 50 barajını aşar gibi.
Tamam da bu adamların ilk zamanları kötü değildi, hatta yapılamaz denilen şeyleri yaptılar. 2016'dan sonra falan kötüye gitmeye başladı ki bu arada da iyi şeyler yaptılar. (kötü şeyler de yaptılar tamam, onu göz ardı etmiyorum)
Dilerim ki Cb'nin iyi planları vardır. Bence olacak.
Bir ülke, hele ki bu T.C. ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.
Tarih tekerrür etmekte şu an için. Osmanlının son dönemlerinde gibiyiz. Batının sadece yapı tarzını alıyorlar. Açıkçası emin konuşma. Ekonomi desen MB hazinesindeki altını satıyordu kuru düşük tutmak için. Açıkçası ekonomi battı şu an. Daha çoğu kişi farkında değil ama Türkiye çıkmazda. Ne yaparsa yapsın ekonomiyi düzeltmesi bu yönetim ile zor. Battı balık yan gidiyor.Bir ülke, hele ki bu TC ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.
Tamam da bu adamların ilk zamanları kötü değildi, hatta yapılamaz denilen şeyleri yaptılar. 2016'dan sonra falan kötüye gitmeye başladı ki bu arada da iyi şeyler yaptılar. (kötü şeyler de yaptılar tamam, onu göz ardı etmiyorum)
Dilerim ki CB'nin iyi planları vardır. Bence olacak.
Bir ülke, hele ki bu TC ise batmaz. Çok kötü olabilir belki ama etrafında bunca düşman olan, bunca vakalar karşısında dahi bekasını koruyan bir devlet batmaz, bizler bu coğrafyada bin senedir varız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.