AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 28 Mart 2021 #11 Cingöz Recai dedi: Ya Opel Corsa. Genişletmek için tıkla... Hocam kahkaha attım. Playizm dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel Dual Core' u düz oku yani şöyle: intel dual kor. Anlamışsındır umarım. Caps'te iyi koymuşuz yazıyordu, ona itafen yazdım.
Cingöz Recai dedi: Ya Opel Corsa. Genişletmek için tıkla... Hocam kahkaha attım. Playizm dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel Dual Core' u düz oku yani şöyle: intel dual kor. Anlamışsındır umarım. Caps'te iyi koymuşuz yazıyordu, ona itafen yazdım.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 28 Mart 2021 #12 AkaiYoru dedi: Hocam kahkaha attım. Genişletmek için tıkla... Her şey anlık gelişti ağlanacak halimize gülmemek Challenge.
AkaiYoru dedi: Hocam kahkaha attım. Genişletmek için tıkla... Her şey anlık gelişti ağlanacak halimize gülmemek Challenge.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 28 Mart 2021 #14 Buda benden. Aracın png'sini bulamadım. Pratik meme yaptım. Umarım tutar. Orjinal fikir değil.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Mart 2021 #15 AkaiYoru dedi: Eki Görüntüle 945043 Buda benden. Aracın png'sini bulamadım. Pratik meme yaptım. Umarım tutar. Orjinal fikir değil. Genişletmek için tıkla... Bende PNG olanı var, atayım istersen.
AkaiYoru dedi: Eki Görüntüle 945043 Buda benden. Aracın png'sini bulamadım. Pratik meme yaptım. Umarım tutar. Orjinal fikir değil. Genişletmek için tıkla... Bende PNG olanı var, atayım istersen.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 28 Mart 2021 #16 377660 dedi: Bende PNG olanı var, atayım istersen. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Atabilir misiniz?
377660 dedi: Bende PNG olanı var, atayım istersen. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Atabilir misiniz?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Mart 2021 #17 AkaiYoru dedi: Çok teşekkür ederim. Atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tamam, biraz uzun sürdü görüntü net değildi ama netledim. Araba biraz pixel oldu netlemeden kaynaklı helal et Dosya Ekleri Screenshot_2.png 20,6 KB · Görüntüleme: 47 Screenshot_2.png 14 KB · Görüntüleme: 52
AkaiYoru dedi: Çok teşekkür ederim. Atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... tamam, biraz uzun sürdü görüntü net değildi ama netledim. Araba biraz pixel oldu netlemeden kaynaklı helal et
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 28 Mart 2021 #18 377660 dedi: tamam, biraz uzun sürdü görüntü net değildi ama netledim. Araba biraz pixel oldu netlemeden kaynaklı helal et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Güzel olmuş. Helal olsun hocam.
377660 dedi: tamam, biraz uzun sürdü görüntü net değildi ama netledim. Araba biraz pixel oldu netlemeden kaynaklı helal et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Güzel olmuş. Helal olsun hocam.