Dolar ne zaman 10TL olur?

Madem aynı konuyu görüyorsun girme kardeşim konuma o zaman? Benim bu konuyu ilk açışım, diğerlerinden haberim de yok. İlk ben bu konuyu sabah açtım, onda da bir tane moderatör arkadaşımız sağolsun hiç bir sebep belirtmeden kafasına göre silmiş. Bu konuyu 4.kez açışım.
Senin konuyu ne zaman açtığını nereden bilebiliriz ki?
 
Senin konuyu ne zaman açtığını nereden bilebiliriz ki?
Bilmiyorsan yazmayacaksın dostum, haksız olduğunu anladın tabi, yakınıyorsun şu an.

Yani ben kendimden örnek vereyim, aynı konuyu görsem o konuya girmem. Yazmak zorunda da değilsin ayrıca. Normal olanı da bu değil mi? Kimse size konuya girin diye para vermiyor bir şey vermiyor. Zorla değil yani.
 
Olması yakındır fakat şimdiye kadar ne olmuşta 10 olduktan sonra olsun? Çoğunluğun cahillerden oluştuğu bir ülkedeyiz. Döviz kurunun öneminin farkında olsalar çoktan yaka paça indirilmişti sorumluları. Bu toplumun en büyük düşmanı cehalet ve kötüye kullananların elinde oyuncak olan din maalesef. "Onların doları varsa, bizim Allah'ımız var." cümlesi her şeyi açıklıyor. Allah, kitap diyerek para birimimize değer kattıklarını sanıyorlar. Halbuki paramızın tuvalet kağıdı kadar değeri yok artık. İnsanlar artık koyundan da beter. Cahilliğinden güç alır hale geldiler. Rezil durumdayız.

Artık hükümeti destekleyenlere bir gram saygım yok. Önceden vardı. Çünkü bu hepimizin ülkesi ve yok oluyoruz. Göz göre göre batırıldık.
 
Halk 10'dan satıyordu bu sabah. Hayret düşürmüşler kuru. 10 olsa ne yazar 9.80 olsa... Battı balık yan gider. Spongebob bile geçse ülkenin başına daha kolay olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı